Rat Jermenije i Azerbejdžana, ništa od Zvezdine utakmice?!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 27.09.2020.
11:50
Izvor: Sportske.net

Svašta je moguće, pa i da se Zvezda direktno plasira u LE.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Svi svetski mediji su jutros preneli informaciju da je ponovo na snazi rat Azerbejdžana i Jermenije oko spornog regiona Nogorno-Karabag.

Navodno je oboren jedan helikopter Azerbejdžanaca, a obe strane su već navele da ima žrtava i da među njima ima i civila.

Predsednik Vlade Jermenije Nikol Pašinijan je rekao da sledi mobilizacija.

"Spremite se da odbranimo našu zemlju!", rekao je on, a predsednik države je rekao da ako Azeri žele rat, da će ga dobiti.

Šta sve ovo znači za Zvezdu?

Sve oči su uprte u UEFA, moguće je da utakmice neće ni biti jer su svi letovi automatski zabranjeni za ulazak i izlazak iz Jermenije, a plan je bio da se odigra u Araratu, glavnom gradu ove zemlje.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Sunday, 27.09.2020
16:24

Претпостављам да ће се играти на неутралном терену. Боље и тако, него да се не игра уопште.

avatar
El Matador PFC-FCB
Sunday, 27.09.2020
14:53

Setimo se samo 90-tih kako je UEFA donosila odluke dok smo mi bili u ratu. Diskvalifikovani sa EP 92, bez evropskih utakmica naši klubovi, Superkup Evrope dodeljen Junajtedu, Zvezda kao prvak Evrope igra domaće utakmice po komšiluku itd. Sad samo još fali da se izazove neki metež na Kosovu i eto ti izbacivanje.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Sunday, 27.09.2020
12:05

Namešteni najlakši protivnici (Evropa, Tirana, Omonija, Ararat), namešteno suđenje (Evropa i Tirana), zvezda se i pre početka kvalifikacija plasirala u LE kao što je Borjan i bio siguran u plasman u LE, a za LŠ će videti. Partizan s druge strane kao povlašćen u sva 4 kola dobija dva puta podgrupu sa po 2 mine od 3 protivnika, a treći put sva 3 najjača moguća protivnika i lidera belgijskog prvenstva sa svih 6 pobeda, a onda i u potencijalnom plej-ofu i tim koji trenutno možda igra i najbolji fudbal u celim kvalifikacijama, poljski Leh.

avatar
babaroga
Sunday, 27.09.2020
12:03

Najverovatnije ce da promene domacina. I najpostenije je, imaju priliku da ipak dodju na utakmicu. Mada ne verujem ni ja u taj scenario.