Raspucani Partizan!

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.07.2019.
19:58
Izvor: Sportske.net

Iako im (ne)vreme nije išlo u prilog, crno-beli uspeli da ostvare veoma ubedljivu pobedu na startu priprema u Sloveniji.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

U prvoj kontrolnoj utakmici od dolaska na pripreme u Sloveniju, fudbaleri Partizana danas su savladali domaću ekipu Beltinaca rezultatom 6:0!

Meč je odigran po velikom nevremenu, zbog čega nije bilo ni najavljenog prenosa na TV Partizan, ali to ekipi Sava Miloševića nije smetalo da ostvare veoma ubedljiv trijumf.

Crno-belu kanonadu započeo je Đorđe Ivanović, vodećim pogotkom u 20. minutu meča, a novi štoper Partizana Dominik Dinga je sedam minuta kasnije povisio na 2:0.

Tim rezultatom se ušlo u nastavak meča, a na treći gol Partizana čekalo se do 60. minuta, kada je Lakčević zatresao mrežu rivala.

Šest minuta kasnije, povratnik sa pozajmice iz ruskog Arsenala Ognjen Ožegović povosio je na 4:0, a u samom finišu meča još dva pogotka za crno-bele.

Najpre Marković pogađa u 84. minutu na asistenciju Tošića, a tačku na ovaj meč stavlja Ognjen Ožegović, još jednim golom, ovog puta iz jedanaesteca za konačnih 6:0.

Partizan: Popović, Pesukić, Dinga, Vujačić, Šehović, Smiljanić, Milosavljević, Lutovac, Pavlović, F. Stevanović, Ivanović.

Klupa: N. Stevanović, Miletić, Marković, Pavlović, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Tošić, Suma, Lakčević, Ožegović, Stanojlović, Jovanović.

Sledeću utakmicu Partizan će odigrati 6. jula, protiv Olimpije u Ljubljani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke