Raspucali se superligaši! Bačka i Borac najveća iznenađenja kola!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.12.2016.
15:21
Izvor: Sportske.net

U prvih pet mečeva 19. kola Superlige postignuto je čak 18 golova, a najviše u Novom Pazaru i Nišu, po šest!

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

U senci minimalne pobede Crvene zvezde nad Voždovcem (1:0), ovog popodneva odigrane su još četiri utakmice 19. kola Superlige.

Najveća iznenađenja napravile su ekipe sa začelja tabele, Bačka i čačanski Borac.

Bačka je na svom terenu konačno prekinula seriju poraza, i to protiv zahuktale ekipe Čukaričkog. Meč je završen rezultatom 3:1 u korist domaćeg tima, a najavio ga je Bajić, vodećim golom iz penala već u trećem minutu.

U 61. minutu Ožegović je doneo izjednačenje ''Brđanima'', ali samo minut kasnije Trivunović vraća prednost ekipi Bačke, da bi konačnih 3:1 postavio Švonja u 74. minutu.

A u Nišu, veliki bod osvojila je ekipa Borca, mada je mogla čak i do sva tri protiv uzdrmane ekipe Radničkog. Na kraju, 3:3!

Dva gola prednosti gostima doneli su Delić i Mihajlović, da bi već do kraja prvog poluvremena tu prednost Čačana anulirali Petrović i Arsić.

U nastavku, Marko Mrkić je doneo Nišlijama potpuni preokret u 60. minutu, ali je Mihajlovć svojim drugim golom postavio konačnih 3:3 u 74. minutu.

Šest golova i u Novom Pazaru, gde je Spartak savladao domaćina sa 4:2, iako su Pazarci vodili sa 2:0 golovima Rusevića!

Junak utakmice bio je bivši napadač Zvezde Ognjen Mudrinski, koji je upisao het trik, a uz njega, trijumfu Subotičana je svojim golom doprineo i Ivanović.

Posle duge pauze, pobedu je danas konačno ostvario i Radnik iz Surdulice, koji je na svom terenu, golom Nikolića iz penala u 35. minutu savladao Rad sa 1:0.

Minut kasnije, domaći su ostali sa igračem manje ali ekipa sa Banjice nije iskoristila brojčanu prednost.

Podsetimo, od 17 časova igraju Vojvodina i Napredak, sat kasnije počinju Partizan i Javor Matis, a sutra od 17 časova svoj meč odigraće ekipe Mladosti i Metalca u Lučanima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Monday, 05.12.2016
00:52

Mene zanima odsustvo reakcije javnosti na činjenicu da Stefan Mihajlović igra fudbal, a mesto mu je u zatvoru.

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 04.12.2016
17:22

Katastrofalna igra Radnickog, koliko su krivi pojedini igraci toliko i trener Rastavac koji uporno forsira ove sezone napadacki fudbal i sve golove primamo iz kontre ili polukontre, ili prekid kome je prethodila kontra, jedino prvi gol crveni blizanac nam je dao iz izradjene akcije na postavljenu odbranu... ne razumem ovakvu igru, a i rezultati to pokazuju...

avatar
Hypation
Sunday, 04.12.2016
16:35