Raspoloženi Đuka zadovoljan - Partizan napada iz svih oružja a ne prima golove

Autor: Pavle Knežević
nedelja 18.03.2018.
15:36
Izvor: Sportske.net

Mnogo stvari je radovalo trenera Partizana posle trijmfa nad Radnikom u Super ligi.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Miroslav Đukić imao je više razloga za zadovoljstvo posle pobede nad Radnikom od 2:0 u 28. kolu Super lige.  

"Zaista sam veoma srećan zbog pobede i dobre igre. Mučili smo se u prvom poluvremenu u poslednjih 20 metara, ali u drugom je bilo mnogo bolje što se tie završnice. Stvorili smo mnogo prilika. Srećan sam što se nije osetio nedostatak povređenih igrača. Pokazali smo da smo tim, da smo ekipa, da imamo igrače koji mogu da zamene bilo koga. Imali smo mnogo mladih igrača koji su debitovali i zaista sam srećan zbog svih njih. Jedna dobra pobeda i idemo na zasluženi odmor", rekao je Đukić novinarima posle meča.

Povređenima Vulićeviću, Ostojiću i Mitroviću na listi povređenih su se neočekivano pridružili Nemanja R. Miletić i Marko Janković.

"Njih dvojica su povređeni, pa je postojao veliki rizk da se to pogorša, zato nismo hteli ništa da rizikujemo. Srećan sam zbog igrača koji su igrali na njihovim mestima, adekvatno su ih zamenili, ništa se nije osetilo", rekao je Đukić.

Debitovao je Vakulko, ali u zadnjoj liniji su igrali deca Cucin i Marković.

"Odlični su mladi. Svakog dana sve više i više rastu. Vidimo da se Đerlek ustaljuje u ekipi, Sveta je siguran, kao da je celog života igrao na toj poziciji, kao da nema 18 godina, Cucin, Vakulko...možda sam nekog zaboravio. Pokazuju da su budućnost i ne samo budućnost, već nam i u ovom momentu daju rezultate. Na dobrom su putu da postanu vrhunski igrači", ispričao je trener.

Na mesto štopera je igrao Marko Jevtović, kako ste zadovoljni njegovim učinkom?

"Za Marka mi je drago zato što vrhunski radi na treninzima, vidim kako napreduje iz dana u dan, ali nije imao prostora da ga nagradimo. Zaista sam srećan zbog njega što je odično odigrao, jer zaista odlično radi u odličnom je momentu. Nismo imali gde, jer i Sale Zdjelar igra vrhunski, a Partizan ne može da igra sa dva defanzivna, jer mora da igra ofanzivnije i napred prema protivničkom golu", objasnio je Đukić.

Nemanja G. Miletić u prošloj utakmici asistent, a danas strelac...

"Da, sada gol i to desnom nogom. Bitno je da bekovi daju golove. U prošloj utakmici desni bek Sveta centrira, levi bek vraća glavom i Ožeg dao gol. Bitno je da napadamo iz svih oružja i da igramo ofanzivno a da smo čvrsti nazad", rekao je Đukić.

Vezali ste tri pobede, odnosno četiri ako računamo i kup - da li se popravilo raspoloženje.

"Imamo sigurnost u igri, popravili smo igru, i u defanzivi je bolje, nismo primili gol u tri utakmice, teško protivnici stvaraju šanse, a mi smo stvorili dosta prilika kroz igru i zaista sam srećan kako ekipa funkcioniše", odgovorio je trener Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
trifun
Monday, 19.03.2018
06:44

Trener koji će ostati upamćen da je na svakoj narednoj utakmici izvodio novi sastav tima bez obzira dali je bilo povredjenih igrača izmedju dva kola.Leći kompleks iz Deportiva kad je promašio odlučujući penal i lišio Deportivo titule pa mu penale izvodi Jeftović,umesto Ožegović kome je ubio samopouzdanje pa ne može da potrefi gol ni pod razno.I jedno pitanje za administratora.Zašto mi niste objavili komentar u kome sam trenera Partizana nazvao onim imenom kojim je on sam sebe nazvao?Šta izigravate tu neke moraliste,da vidite samo kako trenera Partizana nazivaju u drugim novinama.

avatar
djordja
Monday, 19.03.2018
00:25

sramoto od trenera, rezultati ti zavise od srece....nigdje tu igre, ja se nebi iznenadio kad bi jednog dana vidio Stojketa kao desnog veznog ili poluspica, posto ste ti i Tavamba nezamjenjivi

avatar
Osijek 51
Sunday, 18.03.2018
21:58

Bolju igru i rezultat donijeli su Djerlek i Markovic. Dao Bog da su oni krsevi ispali iz postave, inace bi i danas gledali promaju u obrani i milion pogresnih pasova.

avatar
Bianconeri Belgrado
Sunday, 18.03.2018
17:46

Nasi omiljeni igraci dali dva gola 😂😂😂