RASPLET! Luka Milivojević doneo konačnu odluku o reprezentaciji!

Autor: Darko Mitrović
petak 22.02.2019.
10:41
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Izgleda da je sada sve jasno...

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Iako smo svi priželjkivali drugačiji epilog, Luke Mlivojevića neće biti u reprezentciji Srbije ni u narednom periodu!

To praktično znači da će ''Orlovi'' bez njegove pomoći ući u kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Kako danas prenosi ''Mozzartsport'', ovo je epilog dugih razgovora predstavnika Fudbalskog saveza Srbije sa odličnim vezistom Kristal Palasa, koji nisu doneli željeni rezultat.

Delovalo je tokom zimske pauze da će se ovaj problem na relaciji Milivojević - Krstajić ipak prevazići, prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza je iskoristio i svoj uticaj da dođe do kompromisa, ali omenuti izvor navodi da je Milivojevićna kraju odlučio da je ''najboje za sve'' da i dalje ostane van našeg nacionalnog tima.

Podsetimo još jednom, sukob Milivojevića i selektora Krstajića počelo je još tokom Svetskog prvenstva u Rusiji prošlog leta, pa ovog fudbalera tokom jeseni nismo gledali u utakmicama Lige nacija.

Očigledno, tako će ostati do daljnjeg, a da sve bude gore, slična situacija je i sa Matijom Nastasićem i Mijatom Gaćinovićem.

Šta reći posle svega, da li smo baš toliko veliki i fudbalski jaki da možemo sebi da dozvoljavamo da na ovaj načn ostajemo bez fudbalera koji nastupaju u najjačim ligama u Evropi?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 23.02.2019
02:07

Hahahaha, Kokeza uloziosav svoj AUTORITET, hahahaha dali ga on uopste ima? Bravo za Milivojevica covek ima i rec i karakter i naravno jos i odlican igrac! Covek nece da se zeza sa neadekvatnim ljudima u reprezentaciji!

avatar
Партизан Шампион
Friday, 22.02.2019
14:18

Ja se ne bih odazvao da sam Milivojević , dečko ima super karijeru i status klubu šteta je da to blati nastupom za FSS , jer je reprezenatcija kao pojam ovde mrtva već 15ak godina.. Sve najbolje Luki

avatar
Mare 2
Saturday, 23.02.2019
09:44

Nije reprezentacija mrtva 15 godina vec mnogo, mnogo duze. Postoje izjave Ramba Petkovica da je za svetsko prvenstvo u Francuskoj 1998 5-6 igraca platilo tada da igra u nacionalnom dresu. Zato smo mi ispali u osmini finala a Hrvati uzeli trece mesto. Zbog mutnih radnji smo mi 2018 ispali u grupnoj fazi a Hrvati igrali za titulu. Prosto receno za nasu selekciju nikad nisu igrali najbolji igraci i to je to. Hrvatima je nacionalni dres svetinja a nama reprezentacija sluzi za sto bolju prodaju igraca. Pozdrav

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 22.02.2019
12:54

Ako je tacno apsolutno podrzavam sto stoji iza svojih reci pa kako god bilo, svaka cast Luka,ako si vec jednom nesto rekao ostani pri tome.A druga stvar nije Luka nezamenjiv sraf samo je definitivno neko ko u ovom trenutku zasluzuje da bude u prvih 11 ali nije, posto imamo pomocnog bivseg, 'trenerskog velikana' Obradovica koji izjavljuje onakve gluposti i optuzuje na rekla kazala i to samo kod nas ima da neki nebitan lik to radi,i prvog trenera neukog Krstajica koji se drze svoje reci znamo svi kako i koliko dokazao u masi situacija i taj takav treba i dalje da nam bude selektor,mi smo s njim osudjeni na propast,umesto da secemo na vreme, opet cemo iznova da kaskamo i gubimo vreme,ali navikli smo vec na to :)

avatar
theGron
Friday, 22.02.2019
12:18

Ništa čudno, reprezentacija je nečije privatno vlasništvo, igra ko mora a ne ko je najbolji. Ko god kaže da Luka i Mijat nemaju mesta taj je lud. Al dobro, valjda veliki mag Mladen zna najbolje.

avatar
prike
Friday, 22.02.2019
12:11

Ma sve je to postalo nebitno.

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 22.02.2019
11:59

Nije problem to sto selektor otpise pojedine igrace ili se sami otpisu zbog selektora, problem je to sto je unazad 10 selektora otpisalo barem po jednog igraca koji je u tom trenutku bio top klasa. Mozda je problem sto precesto mijenjamo selektore i nemamo dugorocno rjesenje, kao i dugorocnu viziju kako bi uopste zeljeli da igramo?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 22.02.2019
11:53

Nijedan od njih nije najbolji na toj poziciji, nije dobro da se odricemo dobrih igraca jer nismo mnogoljudna zemlja, ali, nije ovo bas ni smak sveta. Stojkovic (Dmitrovic, Jovanovic)- Gajic (Lakicevic ili Pejcinovic za nesto sto je kod nas u poslednje vreme odradjivao Bane), Milenkovic (Veljkovic), Subotic (Spajic), Kolarov- Maksimovic (Lukic), Matic (Fejsa)- Zivkovic (Lazovic), Ljajic (Milinkovic-Savic, Tadic), Sulejmani- Jovic ili(ti) Mitrovic. Za dvadeset i treceg igraca (iako ih uvek bude i malo vise na spisku) bih se dvoumio izmedju Kostica i Prijovica (tesko da cemo mi preci na igru sa dva spica, a jos je i otisao u smesnu ligu trbuhom (a i konjskim repom Hahaha) za kruhom, eventualno centralnog veznog.

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 22.02.2019
12:57

Mislim da ti je vreme da izbacis Subotica :) znas i sam da od toga nema nista niti on zeli niti nas savez razmislja o tome.Isto Lazovic igra duze vreme dobro nisu ga zvali nece ni sad siguran sam.Isto vazi i zs Sulejmanija,ne zanima ih ocigledno u startu tako da mogu oni da igraju ne znam kako dobro,nisu im u planovima :)

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 24.02.2019
12:47

Zasto prozivas G4L? ;-( Nista lose i netacno nije napisao, naprotiv...

avatar
Колатерална Штета
Friday, 22.02.2019
22:25

Ajde momčino navedi boljeg desnog beka u tom trenutku, pored Rukavine nije bilo niti jednog krštenog igrača na poziciji desnog beka osim možda Gajića, koji nije ove sezone odigrao 3 utakmice, nadam se da će proigrati u CZ ove sezone i da će moći da pomogne reprezentaciji, ali mislim da se pored Stojkovića neće 'leba najesti...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 22.02.2019
15:52

Onda neka se pripreme Dusko i Zoran Tosic:-D Salim se za Bambija. Od MS ne odustajem...

avatar
Колатерална Штета
Friday, 22.02.2019
13:08

Otkud sada ponovo Stojkovic? Bio si jako protiv njega...

avatar
Nemanjici
Friday, 22.02.2019
11:48

pa normalno kad nas vode kokeza i njemu slicni. Krstajic. Treber bez trenerskog iskustva. Koliko smo samo jadni nemam reci. Jad i čemer.

avatar
G4L
Friday, 22.02.2019
11:46

To je nesto sto godinama "krasi" nasu reprezentaciju. Setimo se Darka Kovacevica, Ramba Petkovica, Milinkovic-Savica. Tako to biva kad nam je Falji Ramdani selektor poslednjih 10 godina. Hvala Krstajicu i Kokezi!

avatar
Колатерална Штета
Friday, 22.02.2019
13:10

U reprzentaciju se zovu razni Jovančići, Krstičići, Radonjići i ostali bezveznjakovići, ali nema mesta za Milivojevića, Nastasića, Gaćinovića i još ne

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 22.02.2019
15:58

Auuu koliki si ti kompleksas??? :D A vas veliki Nemanja celavi Miletic???Za njega ima mesta i jos tu poneke?Jadni covece,nije tebi lako.

avatar
Колатерална Штета
Friday, 22.02.2019
13:10

U reprzentaciju se zovu razni Jovančići, Krstičići, Radonjići i ostali bezveznjakovići, ali nema mesta za Milivojevića, Nastasića, Gaćinovića i još nekoliko veoma dobrih igrača...