Rasplet - Kolubara ispala, evo ko ulazi u Prvu ligu Srbije

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 28.05.2017.
12:49
Izvor: Sportske.net

U senci finala Kupa Srbije proteklo je poslednje kolo u Prvoj ligi Srbije. Ko je ispao i kako će naredne sezone izgledati prvoligaški karavan.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Utakmicama 30. kola koje su bile na programu u subotu "spuštena je zavesa" i na takmičenje u Prvoj ligi Srbije.

Tri kola pre kraja prvenstva znali smo da će u Superligu Mačva i Zemun, ali je ostalo da se vidi koji će klubovi ispasti iz lige pored OFK Beograda.

Odluka o poslednjem putniku u niži rang pala je na Karaburmi gde je prežaljeni OFK Beograd savladao Kolubaru i poslao je u Srpsku ligu.

Klub iz Lazarevca opstao bi u Prvoj ligi da je slavio na "Omladinskom stadionu" pošto je ČSK poražen od BSK Borče ali je poraz odveo Kolubaru u niži rang takmičenja.

Kao što je već rečeno, Mačvu i Zemun ćemo naredne sezone gledati u Superligi, dok su iz Prve lige Srbije ispali Kolubara, BSK Borča, Odžaci i OFK Beograd.

Plasman u Prvu ligu Srbije za sada su overili Teleoptik (Srpska liga Beograd), Temnić 1924 iz Trstenika (Srpska liga Istok) i Bratstvo 1946 (Srpska liga Vojvodina).

Ostaje da padne odluka u Srpskoj ligi Zapad gde se za mesto koje vodi u viši rang bore Radnički 1923 iz Kragujevca i Budućnost Krušik 2014 iz Valjeva.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 28.05.2017
14:22

Rerzervisti Kolubare pobedili rezerviste Crvene zvezde, a njihov prvi tim ispao iz PLS, a Terzić i Đurovski: Crvena zvezda je najbolja?!

avatar
Sunday, 28.05.2017
12:54

Довољно је да данас остваримо бољи учинак од Крушика и ту смо, а верујем да ће нам у томе помоћи комшијска Шумадија баш против Будућности! :)