Rašoviću podrška i od Stanoja

  • Autor: Beta

  • 30. april 2013.

  • 12:37

  • Izvor: Beta

  • facebook
  • twitter
  • email

Posle prvog treeninga sa ekipom crno-belih, novi trener Partizana otkrio novinarima da mu je na preuzimanju nove dužnosti čestitao i nekadašnji trener kluba iz Humske Aleksandar Stanojević. Rašović potvrdio da su Mitrović i Šćepović izgladili sukob.

Novi trener Partizana Vuk Rašović rekao je danas da je ostalo malo vremena do prve utakmice i da ne veruje da će moći da sprovede svoje ideje u delo, ali je istakao da veruje u svoje fudbalere.

"Neće biti jednostavno da neke svoje ideje odmah sprovedem u delo, jer imamo malo vremena do prve utakmice, ali verujem u ove igrače, pošto su školovani fudbaleri. Verujem da je ova grupa fudbalera sposobna da ponovi uspehe iz prošlih godina, još imamo sve u svojim rukama. Ne razmišljamo o derbiju, u ovom trenutku Radnički iz Niša je za nas najbitnija utakmica", rekao je Rašović novinarima u trening centru Partizana.

Rašović je ekipu preuzeo u ponedeljak od Vladimira Vermezovića, koji je dobio otkaz zbog loših rezultata. Novi šef stručnog štaba kazao je da još nije porazgovarao sa svakim od igrača ponaosob.

Novinare je zanimalo i kakva je situacija između Marka Šćepovića i Aleksandra Mitrovića, koji su se potukli na treningu.

"Sve što se dešavalo u prethodnom periodu je uticalo na stvari koje se dešavaju na treninzima, ali danas sam video da njih dvojica imaju dobru komunikaciju među sobom i da je sve u redu", rekao je Rašović.

rasovic

Partizan je u prvenstvu imao 11 bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, ali je ona sada istopljena na samo dva. "Večiti" derbi tek predstoji.

"Ne želim da pričam o derbiju, Radnički je najvažnija utakmica. Rad je jedini način da se dodje do cilja. Vidim da su igrači željni uspeha i da veruju u osvajanje titule. Tačno je da smo izgubili veliki broj bodova, ali još imamo dva boda viška. Dobro je kad imate pritisak, jer to znači da vredite i da ljudi od vas očekuju da nešto uradite", rekao je Rašović.

Novi trener je rekao i da ga je zvao da mu čestita nekadašnji trener Aleksandar Stanojević, kod koga je Rašović bio asistent.

Novi trener će debitovati u četvrtak u Beogradu protiv niškog Radničkog.

Sa novinarima je razgovarao i Lazar Marković, koji je kazao da je spreman i da veruje u svoj tim.

"Verujem da možemo da osvojimo titulu. Imamo dva boda prednosti i igramo derbi na svom terenu. Sve je u našim rukama...Ja sam se oporavio i spreman sam da igram, a na treneru je da odluči", rekao je Marković.

  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari