Rašović sklapa strašan tim - Kasalica pod Bagdalom!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.01.2017.
10:12
Izvor: Sportske.net

Crnogorski internacionalac Filip Kasalica priključio se kruševačkom Napretku i tako zaključio zimski prelazni rok u kojem su "Čarapani" angažovali četvoricu odličnih igrača.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Superligaš iz Kruševca lagano sklapa kockice u timu što potvrđuje i poslednji transfer koji je Napredak realizovao pred odlazak na centralni deo priprema u Antaliji.

Kasno sinoć ekipi se priključio iskusni napadač Filip Kasalica (28) čijim će dolaskom pod Bagdalom biti zatvoren zimski prelazni rok, barem kada su dolasci u pitanju.

Prethodnih dana Napredak je realizovao tri transfera pa su pre Filipa Kasalice opremu superligaša iz Kruševca zadužili Nemanja Vidaković, Nemanja Tubić i Enver Alivodić.

Što se tiče crnogorskog internacionalca koji je karijeru započeo u rodnom Užicu, Filip Kasalica na stadion "Mladost" stiže posle tri godine provedene u "pečalbi".

Nakon Crvene zvezde za koju je nastupao od 2012. do 2014. godine Filip Kasalica je igrao za Ulsan, Istru i Odrabaši, tako da će Napredak dobiti provereno pojačanje sa internacionalnim iskustvom kakva su i prethodna tri.

Ekspedicija kruševačkog Napretka danas putuje za Antaliju na centralni deo priprema, a trener Vuk Rašović u Tursku je poveo 22 igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Cremonese
Saturday, 28.01.2017
10:53

Rasovic trener i dobra pojacanja za nasu ligu, garantuju bar neki kvalitet u konkurenciji blizancima. Sve igrace koji se muce preko bih vratio u SL i bilo bi bolje za gledanje.

avatar
Strasko
Thursday, 26.01.2017
11:55

To je dobro. Sto vise timova se pojacava kvalitetnija je liga. Bolja za gledanje. Samo jos ova drzava da ne podrzava beogradske klubove nego da se fudbal igra u Kragujevcu, Krusevcu, Sabcu, Jagodini...