Rašović na promociji: "Napredak postavio visoke standarde"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.01.2017.
17:00
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Superligaš iz 'Lazarevog grada' predstavio je u sredu novog šefa stručnog štaba, nakon čega je Vuk Rašović obavio prozivku igrača.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Napredak promovisao je danas novog šefa stručnog štaba koji će na klupi naslediti bivšeg trenera Dragana Ivanovića.

Novinarima se u Kruševcu obratio bivši fudbaler i trener Partizana Vuk Rašović koji je sa Napretkom dogovorio saradnju do juna 2018. godine.

"Napredak je postavio visoke standarde u prvom delu prvenstva i tu vidim put koji je potreban i meni i klubu. Neće biti lako, treba mnogo rada i odricanja ali sam spreman na to isto kao i igrači. Imamo isti cilj i korak po korak idemo ka njemu" kazao je Rašović a prenosi klupski sajt.

Kao jedan od ciljeva koji je postavljen pred Vuka Rašovića navedeno je i izlaženje na evropsku scenu.

"To je naša ambicija. Napredak to može da ostvari dobrim igrama u nastavku prvenstva" dodao je Rašović.

Na promociji novog šefa struke bilo je reči i o pojačanjima. Vuk Rašović je objasnio koji profil igrača je potreban Kruševljanima.

"U ovom trenutku je teško naći prava pojačanja za Napredak, jer Napredak ima odličan igrački kadar koji je izneo ceo prvi deo prvenstva. Da bi neko bio pojačanje za nas mora da bude ili mlad i perspektivan ili iskusan igrač koji odmah može da zauzme svoje mesto u timu" zaključio je Rašović.

Pre kruševačkog Napretka Vuk Rašović je radio kao trener i sportski direktor u Dinamu iz Minska, a svojevremeno je Partizan vodio do titule u domaćem šampionatu.

Odmah nakon promocije Vuk Rašović je izvršio prozivku igrača koji su danas započeli pripreme za prolećni deo sezone. Novom treneru se javio 21 fudbaler, a četvorica su opravdano odsustvovala, među kojima i Abraham Frimpong koji bi sutra trebalo da potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke