Raport iz medicinskog bloka - Ko (ne) putuje u Napulj?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 26.11.2018.
20:57
Izvor: Sportske.net

Situacija je daleko od idealne, pitanje je samo ko će uz ranije "precrtane" sutra ostati u Beogradu. Tri potencijalna kandidata.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener aktuelnog šampiona Srbije Vladan Milojević imaće ozbiljnih poteškoća da sastavi tim za gostovanje Napoliju i to je nešto što se znalo još sredinom prošle nedelje.

Vreme nije ni moglo da bude saveznik u slučaju Vujadina Savića, Filipa Stojkovića i Gorana Čaušića, a poslednja informacija glasi da ni Ričmond Boaći neće putovati na jug Italije!

Povremeni reprezentativac Gane još uvek nije dostigao takmičarsku formu, a portal "Mondo" prenosi da ga Vladan Milojević zbog toga neće voditi u Napulj.

Pod znakom pitanja nalaze se još dvojica igrača. Branko Jovančić je bliži tome da putuje, dok će Milan Pavkov najverovatnije ostati u Beogradu.

Vezni fudbaler i dalje oseća posledice povrede zadobijene u duelu sa Liverpulom, dok junak trijumfa nad "Redsima" nije trenirao desetak dana i diskutabilno je da li u takvoj situaciji može da bude od koristi.

Ukoliko Milan Pavkov ne krene za Napulj, za očekivati je da Nikola Stojiljković zaigra u špicu, a da na klupi za rezerve bude Dejan Joveljić koji svakako putuje sa omladincima.

U moru loših vesti izdvaja se i jedna dobra! Nenad Krstičić je spreman za duel sa Napolijem uprkos tome što je zbog povrede napustio teren u poluvremenu derbi susreta sa Radničkim iz Niša.

Utakmica 5. kola grupne faze Lige šampiona između Napolija i Crvene zvezde igra se u sredu od 21 čas. Zvezdin tim putuje za Italiju u utorak u 10 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 27.11.2018
03:52

Само храбро па како буде.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 26.11.2018
23:38

Boaći može da dostigne formu samo protiv filijala, kad mu dozvole da igra rukama, iz ofsajda, uz prekršaj iz izmišljenog penala pa čak mu i izmisle gol da bi bio u formi. Kolko ga beše zvezda platila? Suma, Suma, Sumaila, Boaći ahahaha

avatar
Stefan Lazović
Tuesday, 27.11.2018
00:08

Znaci i vi ste nasa filijala, lepo je znati :D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 29.11.2018
00:00

Lepo je znati čitati, ali treba to i razumeti. Obrati pažnju na zapete pa će ti biti jasnije.

avatar
DekiStankovic5
Tuesday, 27.11.2018
00:40

Vas promasaj ne moze niko da dostigne a ni nadoknadi,al stvarno je covek zonglirao nevidjeno na predstavljanju,plus proturio kroz noge Savicu,nema sta isplatila se dva miliona.

avatar
zvezdasrbija
Monday, 26.11.2018
22:11

Borjan-Gobeljic,Babic,Degenek,Rodic-Jovancic,Krsticic,Ben,Srnic,Marin-Stoiljkovic(Joveljic) Klupa: Popovic Sumaila Jevtovic Simic Ebisilio Kafu i Joveljic po meni,ili neko drugi umjesto Sumaile ali nam treba neki defanzivac na klupi za svaki slucaj!