Raport iz Humske - Šta je sa Tošićem i Evertonom?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 03.12.2017.
18:48
Izvor: Sportske.net

Dve prinudne izmene morao je da napravi Miroslav Đukić u derbi susretu sa Vojvodinom. Glavobolja pred gostovanje Dinamu iz Kijeva.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Ostao je Partizan bez bodova u derbi susretu sa Vojvodinom, ali "Grobare" više od remija brine to što su večeras zbog problema sa povredama igru morali da napuste Everton Luiz i Zoran Tošić.

Brazilac je teren napustio u 34. minutu i ostatak meča ispratio iz lože na istočnoj tribini, a trener Miroslav Đukić kazao je posle utakmice da je Everton dobio udarac u koleno.

Strelac vodećeg gola za Partizan Zoran Tošić igru je napustio svega nekoliko minuta nakon što je pogodio protivničku mrežu ali se radi o preventivnoj izmeni.

"Everton je dobio udarac u koleno, a Tošić je preventivno zamenjen jer je osetio bol u listu leve noge, pa smo ga izveli da ne bi došlo do ozbiljnije povrede", kazao je Đukić.

Povrede dvojice bitnih igrača predstavljaju dodatan problem ako se ima u vidu da Partizan već u četvrtak gostuje kijevskom Dinamu u utakmici 6. kola Lige Evrope.

Upitan da li će Everton i Tošić biti spremni za taj meč Miroslav Đukić nije mogao da da tačan odgovor.

"Još je rano, videćemo za četiri dana. Potrebno je da se prvo oporavimo od ove utakmice", konstatovao je trener šampiona Srbije.

Utakmica u Kijevu odlučivaće o prvom mestu u Grupi B i zbog toga je od ključnog značaja da Partizan na megdan Dinamu izađe u najjačem mogućem sastavu.

Partizan se posle 20 odigranih mečeva u Super ligi nalazi na drugom mestu na tabeli sa šest bodova manje od Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
k.na.bicikli
Monday, 04.12.2017
01:54

Desava se to da nas evropski partizan nije spreman da igra na tri fronta iako su znali unapred..imamo mladje koji bi mogli da dobiju sansu po ovakvim utakmicama da se sankaju po ovom snefu sa vosom i da ih dobiju ali mi smo partizan i nemamo m**a

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Sunday, 03.12.2017
19:51

Zuka i Tosic- 2007/08, Everton i Tosic- 2017/18. Trener: prevarant i lakrdijas.

avatar
Djurdja
Monday, 04.12.2017
08:59

Veštac da te pitam,da li si ti onaj što traži pravdu za Alena?

avatar
DR DRE
Monday, 04.12.2017
14:56