Raport iz Albanije - "Valjak" sa zakašnjenjem krenuo ka Elbasanu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.10.2017.
19:00
Izvor: Sportske.net

Ekspedicija fudbalskog kluba Partizan krenula je put Elbasana sa malim zakašnjenjem, a evo kakva je trenutna situacija u Albaniji.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Šampion Srbije večeras gostuje ekipi Skenderbega u okviru trećeg kola grupne faze Lige Evrope, a ekspedicija crno-belih krenula je pre manje od pola sata iz Tirane.

Baš kao što je to bio slučaj kada je reprezentacija Srbije gostovala u Albaniji i fudbaleri Partizana su na meč u Elbasanu krenuli autobusom iz Tirane.

Polazak je bio predviđen za 18 i 15 ali je zbog video analize autobus krenuo oko 18.30. Policija je "očistila" autoput tako da crno-beli neometano idu ka Elbasanu uz pratnju koja broji deset do petnaest vozila.

Velika je razlika između onoga što se pre tri godine moglo videti u Albaniji kada je gostovala reprezentacija Srbije. Obezbeđenje je nešto veće nego na bilo kojoj drugoj utakmici a trenutno nema nikakvih tenzija.

Utakmica Skenderbeg - Partizan igra se od 21.05 na "Elbasan Areni" a direktan prenos obezbeđen je na Radio televiziji Srbije i TV Arena Sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke