"Rampa" za Zvezdu, vicešampion ne da lidera!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.05.2019.
09:16
Izvor: Sportske.net

Nekoliko obrta u transfer priči u koju su uključeni Crvena zvezda, Radnički iz Niša i fudbaler vicešampiona Srbije.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Prethodne nedelje u medijima se pojavila vest da će jedna od Zvezdinih transfer meta u letnjem prelaznom roku biti Radovan Pankov (23), štoper Radničkog iz Niša.

Zatim je javnost saznala kako je Radnički prihvatio ponudu, ali je igrač tražio veću zaradu, što je dan kasnije Pankov demantovao i poručio da novac neće biti problem za realizaciju transfera.

Pošto smo juče i od generalnog direktora Crvene zvezde čuli da bi transfer trebalo da bude realizovan, očekivalo se da je time stavljena tačka na ovu priču, ali je usledio novi preokret.

Predsednik FK Radnički iz Niša Ivica Tončev rekao je za "Žurnal" da vicešampion Srbije želi da zadrži Radovana Pankova jer se radi o igraču koji čini okosnicu Lalatovićevog tima.

"Nastavićemo jačanje Radničkog, što znači da nema razgradnje ekipe. U našim planovima je da i Radovan Pankov, bez obzira na sve ponude, ostane do kraja ugovora u Nišu", rekao je Tončev.

Radovan Pankov stigao je u Radnički prošlog leta i tom prilikom potpisao dvogodišnji ugovor, što znači da je za novog vicešampiona Srbije vezan do leta 2020. godine.

"Dokazao je u ovoj sezoni da može biti novi vođa 'Reala sa Nišave'. Za sada, Pankov ostaje na 'Čairu' i sa njim, planiranim pojačanjima i mladima iz omladinskog pogona iz ovog dela Srbije koji su se nametnuli tokom sezone, stvorićemo jači Radnički", poručio je Tončev.

Zahvaljujući dobrim igrama u dresu Radničkog Radovan Pankov je uvećao svoju tržišnu vrednost, pa se tako na specijalizovanom sajtu "Transfermarkt" sada procenjuje na 900.000 evra.

Ostaje sada da se vidi da li je Tončev "spustio rampu" Crvenoj zvezdi ili će tokom leta ipak doći do transfera.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 09.05.2019
11:16

Vredi 900 hiljada a piše se da ga je radnicki prodao za 300 hiljada

avatar
Anonymous Official
Thursday, 09.05.2019
10:08

Pa i nije klasa da se oko njega dize prasina, treba kvalitetan stoper iz inostranstva ako Vujadin ide ali ne neki tamnoputi promasaj.

avatar
Игор Андрејић
Thursday, 09.05.2019
09:21

Палма да их појача .... добар за живи зид .