Rambo posetio Zvezdin trening, tu su i emisari iz Engleske

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.02.2018.
09:36
Izvor: Sportske.net

Prepodnevni trening Crvene zvezde u Antaliji ispratio je legendarni Dejan Rambo Petković, a prisutni su bili i emisari Mančester Sitija.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde izašli su tokom prepodneva na teren i odradili jutarnji trening u sklopu sedmog dana boravka u Antaliji.

Ekipa je u četvrtak imala slobodan dan, a danas će se raditi po unapred pripremljenom planu.

Na jutrošnjem treningu viđeno je i dobro poznato lice. Zvezdin trening je posetio Dejan 'Rambo' Petković, bivši fudbaler beogradskih crveno-belih i čovek koji je ostavio dubok trag u brazilskom fudbalu.

Pored 'Ramba' Petkovića treningu su prisustvovali i emisari Mančester Sitija koji su došli da na delu vide braću Ilić.

Luka i Ivan Ilić trenutno nastupaju za Crvenu zvezdu kao pozajmljeni igrači Mančester Sitija pošto su ih crveno-beli prošlog leta prodali "Građanima" za sumu od 5 miliona evra.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 02.02.2018
15:36

Došao Rambo, bitanga, da nam preko bate zavali opet nekog polovnjaka iz Brazila...

avatar
Friday, 02.02.2018
12:20
avatar
ddr16
Friday, 02.02.2018
11:36

kako planiramo da ispostujemo dogovor sa stitijem sto se brace ilic tice i kakve su posledice ako ne ispostujemo? stariji je trebalo da odigra 12 utakmica po 60min,a mladji 6 utakmica,ali skoro je sigurno da se to nece desiti do kraja sezone iako se otvorio prostor odlaskom kange,ipak su teze utakmice na prolece,posebno zbog plej ofa

avatar
bokibole
Friday, 02.02.2018
17:58

Odigrace se trazeni minuti,ima u prvenstvu da se odigra jos 8 kola,zatim 7 tekmi u plej-offu,tu je i kup..nije zvezda toliko amaterski klub(jednostavno nezelim da verujem u to)i da neispostuje dogovoreno!U krajnjem slucaju-lovu smo uzeli,aj da ih vidim kako i na koji nacin ce udariti penale?Srbija brale,ovde se sve moze!Mozda se naljute pa odustanu od kupovine??

avatar
ddr16
Friday, 02.02.2018
18:54

ali ivan ima samo dve u kupu,znaci on mora jos 4 da odigra,ovaj stariji mora jos 8 da odigra,to je 12 utakmica,sto znaci da sem derbija i vojvodine i tako nekih moraju svaku da igraju skoro. i ja se nadam da cemo da ispostujemo dogovor jer ce u suprotnom da nas tuze i samo nam jos fali sitiju da placamo penale...