Rakić počeo da trenira

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.10.2014.
20:43
Izvor: Sportske.net

Prvo rešenje Nenada Lalatovića u špicu napada nada se da će do 18. oktobra i 147. "večitog derbija" povreda biti potpuno sanirana i da će imati priliku da svojim prisustvom na terenu pomogne crveno-belima da savladaju Partizan.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde koji nisu imali reprezentativne obaveze u tekućoj pauzi marljivo treniraju i spremaju se za 147. "večiti derbi" u Humskoj. Među pošteđenima od danas više nije Đorđe Rakić koji se vratio treninzima posle dvonedeljne pauze.

"Pokušavam na sve da gledam pozitivno, a osećam se sve bolje i verujem da mogu da budem učesnik prvog derbija u karijeri. Znam koliko je bitna utakmica i šta donosi veliki megdan u Humskoj" kazao je Rakić.

Trener Nenad Lalatović za predstojeći derbi sigurno neće moći da računa na Marka Petkovića pa bi bilo veoma važno da se makar Đorđe Rakić vrati u tim.

"Pokušaću da se spremim za napade na Partizan i polako ću pojačati ritam treninga iz dana u dan. Ukoliko ne uspem da budem fit, znam da moji drugovi imaju ogroman motiv da se pokažu u pravom svetlu" poručuje Rakić.

Đorđe Rakić do sada je postigao 4 gola za crveno-bele u novoj sezoni a ukoliko se ispostavi da nije u stanju da zaigra protiv Partizana biće to veliki peh za tim Nenada Lalatovića.

147. okršaj Partizana i Crvene zvezde zakazan je za 18. oktobar od 19 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke