Rajković: ''Nije nam lako...''

Autor: Beta Beta
subota 25.04.2015.
23:53
Izvor: Beta

Zvezdin kapiten razočaran epilogom 148. večitog derbija, ali veruje da bi do kraja sezone Partiozanova prednost ipak mogla da se ''istopi''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kapiten fudbalera Crvene zvezde golman Predrag Rajković rekao je da je ekipa očekivala pobedu u današnjem 148. "večitom" derbiju protiv Partizana, ali da borba za titulu još nije gotova.

"Očekivali smo pobedu, išli smo na pobedu ali tako se namestilo. Još nista nije gotovo, ima još još šest kola do kraja. Verujem u ovu ekipu", rekao je Rajković novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Zvezde odigrali su danas bez golova sa Partizanom u 148. "večitom" derbiju i ostali na pet bodova zaostatka za crno-belima.

"Bila je čudna utakmica, oni su držali više loptu u nogama jer imaju više iskusnijih igrača od nas. Okrećemo se novom kolu i moramo da pobedimo u sredu Donji Srem. Nije nam lako jer nismo pobedili, značila bi nam mnogo tri boda, ali nadam se da će biti bolje u sredu", rekao je Rajković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rambo Baba
Sunday, 26.04.2015
08:34

Nismo zasluzili ni ovaj bod. Partizan je odigrao duplo bolje od nas. Ubili su nas presingom.

avatar
StormyLBZ
Sunday, 26.04.2015
00:06

Ko je njima kapiten, Majko Bozja!

avatar
Realan 1
Sunday, 26.04.2015
00:04

Ocekivao sam i ja milion eura ,ali nista od toga. :D Kako ni jedan od njih da kaze da je Partizan bio bolji? Izjava treba ovako da izgleda.Prezadovoljni smo bodom,kada se pogleda kako smo igrali i kakvu krs ekipu imamo.Imali smo srece, da nas Partizan nije ponizio na nasem stadionu.Oni su promasili stopostotne sanse ,dok ih mi uopste nismo imali.Sanse za titulu su nam nikakve, jer cemo verovatno kiksnuti protiv Cukarickog,a oni nece kiksnuti do kraja.Jos jednom se zahvaljujem Bogu,sto nismo ponizeni.Sada se okrecemo sledecim utakmicama i odbrani drugog mesta.