Rajkova ''kifla'', Sadikova peta, Suma glavom... Partizan na Javoru iskaljuje bes posle Pazara!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.08.2020.
21:03
Izvor: Sportske.net

Da vidimo kako će večeras crno-beli da privedu utakmicu kraju, sve imaju u svojim rukama.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Sjajan početak za crno-bele protiv Javor Matisa, večeras u Humskoj.

Već posle dvadesetak minuta Partizan vodi sa 3:0, oba puta pogodio je Umar Sadik, a malo je nedostajalo da se i Sejduba Suma upiše u strelce, pošto je njegov pokušaj zaustavila stativa u 18. minutu.

Pet minuta ranije, Sadik je postigao prvi gol. Posle akcije sa Stevanovićem, Suma je uspeo u petercu da ''iščačka'' loptu, a napadač Partizana je rutinski završio akciju - 1:0.

Već u 19. minutu, Partizan je duplirao prednost, kada je Rajko Brežančić centrirao sa leve strane, lopta je imala nezgodnu putanju za golmana Lazovića, bežala mu je, a kada ju je ispustio, Sadik ju je petom elegantno smestio u mrežu - 2:0.

Mogao je Javor da smanji rezultat, pripretili su Ivanjičani par puta iz prekida, ali u 25. minutu još jedna dobra akcija Partizana koju Suma završava udarcem glavom, posle centaršuta Stevanovića sa leve strane - 3:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 09.08.2020
21:34

Све се чини да им се поврати самопоуздање а онда се питамо зашто нам је фудбал тамо где јесте.

avatar
Realni Arthur
Sunday, 09.08.2020
21:31

Kad covek vidi rezultat, prvo poluvreme 3:0, stvoris utisak da je Partizan igrao bas perfektno, ali, kad pogledate golove kako su pali, onda NO COMMENT! Za odbranu Partizana da ne pricam, tu se oseca strah, pritisak, nesigurnost, iako Javor gotovo da i ne napda, mladi golman Partizana odmah treba na klupu, odmah, jer zaist izgleda nesiguran, a toliko neiskusan, do bola, sad tek vidim zasto je Partizan popio tri komada od Pazaraca. Stojk na gol, Miletica i Urosevica vratiti, jedino Ostojica ostaviti na hladjenje! Mene cudi malo bezkrvljnost igraca Partizana, zasto je to tako, to je pitanje svih pitanja, ja sma se uvek divio agresivnosti Partizana, to sto zapravo Zvezda nije imala poslednje dve godine! Ovo pisem kao Zvezdas, da se razumemo o Javoru necu nista da pisem zato sto izgledaju potpuno nezainteresovano da igraju fudbal. pozdrav!

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 09.08.2020
22:04

Apsolutno se slazem,odbrana im je katastrofa?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 09.08.2020
21:06

Parni valjak neka melje!