Radunović dobio voljno, "Orlići" u utorak protiv domaćina EP

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.03.2018.
11:47
Izvor: Sportske.net

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije krupnim koracima grabi ka Evropskom prvenstvu. Pred prijateljski meč sa "Azurinima" opremu je razdužio golman Boris Radunović.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Šest utakmica i šest pobeda u okviru kvalifikacione Grupe 7 za Evropsko prvenstvo mladih reprezentacija dosadašnji je rezultat naših "Orlića".

Ekipa koju sa klupe predvodi Goran Đorović u petak je rutinski odradila posao u Gibraltaru i zadržala pet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca u grupi, reprezentaciju Rusije.

Na redu je prijateljski meč sa domaćinom Evropskog prvenstva, selekcijom Italije, koju će naši mladi reprezentativci ugostiti u Novom Sadu.

Karte za duel na stadionu "Karađorđe" već se nalaze u prodaji i koštaju od 100 do 300 dinara, tako da nema nikakvih prepreka da ljubitelji fudbala ne naprave dobru atmosferu i pozdrave dosadašnje rezultate "Orlića".

Utakmicu sa "Azurinima" propustiće golman Boris Radunović koji je, shodno ranijem dogovoru, posle duela sa Gibraltarom razdužio opremu i krenuo nazad na "Čizmu" jer danas treba da nastupi za Salernitanu u duelu sa Novarom.

Selektor Đorović na raspolaganju ima još trojicu golmana (Đorđe Nikolić - Tun, Milos Ostojić - Spartak ŽK i Filip Manojlović - Hetafe) tako da u tom smislu neće biti problema.

Duel sa Italijom poslužiće selektoru da pruži priliku igračima koji nisu imali veliku minutažu u dosadašnjim akcijama ali i da isproba još neke taktičke zamisli pred završnicu kvalifikacija.

Utakmica u Novom Sadu igra se u utorak od 18.30.

Srbija će u septembru ugostiti Makedoniju i ići na megdan Rusima, a kvalifikacije će kompletirati dvema utakmicama na domaćem terenu protiv reprezentacija Austrije i Jermenije.

Direktan plasman na kontinentalnu smotru u Italiji i San Marinu obezbediće pobednici kvalifikacionih grupa kao i dve od četiri najbolje drugoplasirane reprezentacije koje će se sastati u plej-ofu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke