Radonjić: "Utakmica protiv Mladosti je pravi mali derbi"

Autor: Beta Beta
sreda 28.03.2018.
20:08
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv Mladosti najvažnija za njegov tim pred "večiti" derbi i istakao da je veruje da crveno-beli mogu da zabeleže sve pobede do kraja sezone.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

"Utakmica protiv Mladosti je za mene pravi mali derbi. Izuzetno je teško igrati protiv njih, posebno u Lučanima. Mislim da nam je to najbitnija utakmica pre večitog derbija. Treba da se spremimo maksimalno kako bismo se vratili kući sa tri nova boda", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Povratak na superligaške terene zakazan je za nedelju, kada fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Mladosti u Lučanima.

"Sada kada se bodovi dele kiksevi se ne praštaju. Spremamo se predano i fokusirano i za susret sa ekipom Zemuna. Dve pobede pred plej-of bi nam donele još više samopouzdanja. Čvrsto verujem da možemo da zabeležimo sve pobede do kraja sezone i zato poručujem našim navijačima da budu uz nas, da nas podržavaju i da ćemo se zajedno radovati u maju", rekao je on.

Radonjić je bio starter u obe utakmice koje je mlada reprezentacija Srbije odigrala protiv Gibraltara i Italije.

"Trebalo nam je vremena da se naviknemo na teren na meču sa Gibraltarom, dosta je drugačije od onoga na šta smo mi navikli. Takodje, put do tamo je bio izuzetno težak, trajao je 24 sata i zato sam još ponosniji na sve igrače koji su igrali i uspeli da ostvare ubedljiv trijumf od 6:0... Pokazali smo da igramo najbolji fudbal od svih reprezentacija u grupi i da smo zasluženo na prvom mestu", rekao je on.

Fudbaler Zvezde je istakao da ne sumnja u plasman mlade reprezentacije na Evropsko prvenstvo.

"Dugo već pričaju za našu generaciju da je jedna od najtalentovanijih, mislim da smo to i dokazali i da možemo daleko da doguramo zajedno", poručio je Radonjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 29.03.2018
09:06

Tačno, pravi mali derbi za ulazak u plej of bi bio da je suđenje pošteno.

avatar
svetski prvaci 1991
Wednesday, 28.03.2018
22:29

Radonja. ja stvaro cenim tvoju vliku brzinu i neka umeca ali . nemoj brate tliko promasivti gol. Vise koncetracije i bice OK.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Wednesday, 28.03.2018
21:16

Kakva ljudina, kakav Zvezdas je ovaj nas Radonjic. Niko Zvezdo nema sto imas ti.