Radonjić rekao svoje, gde će igrati sledeće sezone?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.05.2018.
10:53
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdina ''munja'' ne krije svoje planove kada je sledeća sezona u pitanju.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Nemanja Radonjić je ove sezone zablistao punim sjajem, konačno potvrdio vanserijski talenat o kom se godinama pričalo i pokazao da je dolazak u Crvenu zvezdu prošlog leta bio pun pogodak i za njega i za klub.

Kako se sezona bližila kraju, Radonjić je igrao sve bolje, pogotovo u plej-ofu, posle onog majstorskog pogotka u 157. derbiju protiv Partizana.

I juče je bio i strelac i asistent, na zatvaranju sezone protiv Voždovca (5:1), a posle tog susreta je u izjavi za klupski sajt nagovestio i gde ćemo ga gledati naredne sezone.

Utisak je, da se samo on pita, nastavio bi i sledeće sezone ono što je u minuloj započeo.

''Meni je prvi put da doživim ovako nešto, zahvalio bih se publici na ovakvoj podršci, nisam očekivao ovakvu posetu i svakako da smo mnogo bolje igrali i zbog publike. Znali smo da je titula već naša i igrali smo za svoju dušu, ali smo ispoštovali sve dogovore iz svlačionice.

Posle derbija me je krenulo, dao sam pet golova zaredom, kako me je krenulo verovatno bih dao i 10. Nadam se da ću nastaviti ovako i sledeće sezone. Pozivam navijače da i sledeće sezone dolaze u što većem broju jer mislim da ova generacija to zaslužuje'', izjavio je Radonjić.

Naravno, njegov ostanak snažno žele i navijači, ali videćemo šta donosi mundijalsko leto, možda na Marakanu stigne i ''ponuda koja se ne odbija''...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stabber
Monday, 21.05.2018
12:03

9Ima losu kontrolu lopte i to mi se ne svidja ali sve u svemu nije los

avatar
NikkiCFC
Sunday, 20.05.2018
19:46

Pa nije da bi ga kupio bilo koji evropski klub. Ali od jeseni sam registrovao mahinacije da se ovaj decko ubaci u 23 igraca za svetsko a to bi po meni bio najveci skandal u istoriji naseg fudbala. Kostic, Zivkovic, Tadic, Ljajic za te pozicije. Kraj. Pa i Gacinovic moze tu da igra.

avatar
Silent
Sunday, 20.05.2018
13:59

15 do 20 miliona eura minimalno

avatar
Capitano
Sunday, 20.05.2018
13:16

Ja ako se ne varam mislim da ste napisali kada je doso u CZ da do leta 2019 nema pravo da menja klub.

avatar
MALI PLAVI
Sunday, 20.05.2018
21:36

Ugovor JESTE tako napravljen, ali ako sve tri strane (Roma, Zvezda i Radonjić) žele da ga izmene, onda tu ne bi trebalo biti smetnji.

avatar
indosrbija
Sunday, 20.05.2018
12:25

Mora da ostane,posebno zbog sve izvesnijeg odlaska adzica