Radonjić pre pet godina imao isti problem

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.11.2017.
10:51
Izvor: Sportske.net

Krilni fudbaler Crvene zvezde i novopečeni "A" reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić već se susretao sa povredom metatarzalne kosti.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Veliki peh zadesio je Nemanju Radonjića i fudbalski klub Crvena zvezda uoči gostovanja BATE Borisovu, pa tako trener Vladan Milojević do kraja godine neće moći da računa na krilnog fudbalera.

Novopečeni "A" reprezentativac doživeo je povredu metatarzalne kosti na desnom stopalu zbog koje će propustiti sve preostale mečeve u jesenjem delu sezone.

Dobra vest je da se radi o naprsnuću i da doktori smatraju da operacija nije neophodna, ali se mirovanje podrazumeva.

Nemanja Radonjić dobro zna o kakvoj se povredi radi jer je pre pet godina, u vreme dok je nastupao za Partizan, takođe zadobio isti tip povrede ali na levom stopalu.

Tada je krilni fudbaler propustio priliku da debituje za "A" selekciju reprezentacije Srbije sa samo 16 godina pošto je Siniša Mihajlović želeo da ga uvrsti u tim.

Ovoga puta povreda će sprečiti Nemanju Radonjića da pomogne ekipi na poslednje dve utakmice u grupnoj fazi Lige Evrope, a sasvim izvesno i na svim ostalim prvenstvenim mečevima do kraja godine među kojma je i "večiti" derbi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Wednesday, 22.11.2017
12:13

Sto brzi oporavak Radonja.

avatar
Sknk
Thursday, 23.11.2017
20:27

Da li je moguce da ima ljudi koji dislajkuju zelju za brzim oporavkom od povrede.... Strasno...