Radonjić: "Možemo u Ligu šampiona"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 07.07.2018.
14:43
Izvor: Sportske.net

Nemanja Radonjić je uveren da ova generacija Crvene zvezde može mnogo.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Rekli bismo da Crvena zvezda još jača ulazi u novu sezonu nego što je to bio slučaj u prethodnoj.

Vladan Milojević ima kostur tima iz prošle sezone, nedostaje samo nekoliko fudbalera iz startne postave (Le Talek i Donald), ali su pronađene adekvatne zamene i nema sumnje da će Crvena zvezda biti konkurentna timovima koji se bore za ulazak u Ligu šampiona.

Ekipi se priključio i dvojac sa Mundijala, Milan Rodić i Nemanja Radonjić, a krilni igrač smatra da će tim iz Ljutice Bogdana nametnuti svoj ritam protiv Spartaksa.

"Sve što sam u Rusiji video i doživeo daje mi dodatni motiv da se sada u svom klubu spremim što bolje i da se već u prvoj utakmici koja nas očekuje za nekoliko dana pokažemo u najboljem svetlu i obradujemo naše navijače. Sada ostavljam ono što je bilo sa reprezentacijom iza sebe i koncentrisan sam samo na ono što me očekuje u kvalifikacijama za Ligu šampiona i u domaćem prvenstvu", rekao je Radonjić.

Ne sumnja u kvalitet ovog tima i smatra da ekipa može do Lige šampiona.

"Očekujem da se što bolje spremimo, da odmah na startu pokažemo koliko smo kvalitetni. Iskreno verujem u svoj tim i mislim da možemo da uđemo u Ligu šampiona."

Istakao je i da je imao tremu kada je igrao protiv Brazila.

"Nisam verovao da će me dobre igre u Crvenoj zvezdi ovoliko brzo dovesti do A reprezentacije, ali sam se naravno nadao da će tako biti kada sam prošle godine postao deo crveno-bele porodie. Velika mi je čast što sam sa 22 godine igrao protiv takvih igrača potput Nejmara, kao i cele ekipe Brazila uopšte. Moram da kažem da sam imao pozitivnu tremu na toj utakmici, kada sam ušao na teren u prvi mah nisam mogao da verujem protiv koga sve igram. Kada sam se opustio sve je došlo na svoje. Nadam se da ću u daljoj karijeri stalno igrati sa tako velikim fudbalskim imenima. Mundijal je nešto najveće u fudbalu što može da se dostigne, ako izuzmemo klupski nivo, tako da mogu da kažem da sam zadovoljan", rekao je on.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Sunday, 08.07.2018
08:12

Moze moze kao i Srbija sto pobedi Brazil a svi vikali da hoce......Hrvati cute i eto ih u polufinalu! Pa ti mislis da ostali sede skrštenih ruku a samo vi radite i pojacavate se? Imaš sreće sto si valjanu skolu prosao, nisu te oni napravili...zna se gde si stvoren fudbalski

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 07.07.2018
23:53

Mozemo i hocemo Radonja.

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 07.07.2018
19:28

Nisam verovao da će me dobre igre u Crvenoj zvezdi ovoliko brzo dovesti do A reprezentacije.Moram da kažem da sam imao pozitivnu tremu na toj utakmici, kada sam ušao na teren u prvi mah nisam mogao da verujem protiv koga sve igram. Kada sam se opustio sve je došlo na svoje. ……….LOL

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Saturday, 07.07.2018
22:19

Derbi LOL,golcina,kraj svakih nadanja malenog partizana

avatar
Kori Volden
Saturday, 07.07.2018
23:34

Ubija te ljubomora. :)

avatar
JC\'90
Saturday, 07.07.2018
17:46

Ako ostanu ovi igraci mislim da mogu do LS

avatar
ac
Saturday, 07.07.2018
14:55

Sve smo videli protiv svajcarske, ne vredi zigosani ste sve vam je u buducnosti dzabe.Nema nista od kurcenja..nije to poenta fudbala

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Saturday, 07.07.2018
22:20

Steta sto nije igrao protiv svih da vidis kvalitet,steta

avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 07.07.2018
14:53

Ti si stvarno odlican,vredis zbilja.