Radoja stigao u Pazovu, spreman za dokazivanje

Autor: Beta Beta
utorak 04.10.2016.
21:52
Izvor: Beta

Bivši fudbaler Vojvodine Nemanja Radoja priključio se večeras nacionalnom timu u SC FSS u Staroj Pazovi nakon što je naknadno dobio poziv selektora Muslina.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Fudbaler Selte Nemanja Radoja naknadno je danas pozvan u reprezentaciju Srbije, umesto povređenog veznog igrača Astane Nemanje Maksimovića.

"Pozvao sam Radoju umesto Maksimovića, koji je povredio članak i na njega neću da računam na utakmici sa Moldavijom", rekao je selektor Slavoljub Muslin za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Radoja, koji se večeras priključio reprezentaciji u Staroj Pazovi, bio je član svih mlađih selekcija Srbije, a sada će imati priliku da debituje za seniorsku reprezentaciju.

"Mnogo mi znači poziv koji sam dobio od selektora Muslina i nadam se da ću da ispunim njegova očekivanja. Imamo dve veoma važne utakmice u kojima želimo da ostvarimo pobede i uveren sam da imamo kvalitet da to učinimo", rekao je Radoja.

On će se tako naći sutra u avionu za Kišinjev, gde će Srbija u četvrtak igrati protiv Moldavije u drugom kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Srbija će se tri dana posle duela sa Moldavijom sastati sa Austrijom u Beogradu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 05.10.2016
08:06

Covece, imamo idealnu situaciju da cak i sad makar samo naknadno pozovemo Spajica i Bastu umesto Rajkovica i Ignjovskog, a mi cak ni naknadno to ne cinimo iako su oni trebali da budu na spisku vec od samog pocetka- ZASTO?!

avatar
LoleRava
Tuesday, 04.10.2016
23:00

Kad decko mora da ceka da se neko povredi pa da ga pozovu,a po zaslugama vec duze vreme trebao bi uvek da bude na spisku mnogo pre ovih nasih 'znalaca' na toj poziciji,imamo ih koliko hoces.

avatar
admini-retardi
Tuesday, 04.10.2016
22:40

Opasan igrac.Po meni treba da igra pre Milivojevica i Gudelja.

avatar
Dario Hubner
Tuesday, 04.10.2016
22:26

Konacno da su ga pozvali,momak igra sjajno u Selti.

avatar
Toni Kroos
Tuesday, 04.10.2016
22:21

Ako je neko zasluzio da uskoci,onda je to Radoja!! Cesto gledam spansku ligu preko strima i dosta ga hvale strani komentatori (ne znam kako se zovu oni sa BeInSports-a).