Radno na krovu - Prioritet "Zmajeva" (ni)je meč sa Partizanom

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 03.04.2017.
19:10
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Nakon ubedljivog trijumfa nad novosadskom Vojvodinom fudbaleri Voždovca puni samopouzdanja dočekuju predstojeći susret sa Partizanom u četrtfinalu Kupa Srbije.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Superligaš iz beogradskog naselja Braće Jerković za vikend je na krovu tržnog centra "Stadion" ubedljivo savladao Vojvodinu (4:1) i napravio krupan korak ka plasmanu u plej-of.

Ognjen Krasić bio je jedan od strelaca u trijumfu nad Novosađanima, a na današnjem treningu apostrofirao je značaj osvojenih bodova.

"Osvojili smo tri veoma važna boda koja su nam bila potrebna u borbi za plej-of. Cele nedelje smo se sa stručnim štabom spremali za Novosađane i definitivno smo pokazali da imamo kvalitet vredan igranja u plej-ofu" kazao je Krasić.

Vojvodina je u Beogradu više od sat vremena imala igrača manje, što je donekle olakšalo posao "Zmajevima".

"Nije lako dati Vojvodini četiri gola, igrač više jeste olakšao situaciju na terenu, ali nije umanjio našu želju da igramo napadački, a takođe smo i sve šanse iskoristili" dodao je Krasić.

Već u sredu sledi najteži mogući ispit. U "Zmajevo gnezdo" stiže branilac trofeja u Kupu Srbije, ekipa koja je izabranike Ilije Stolice pred pauzu u šampionatu ispratila iz Humske sa četiri gola u mreži.

"Sledi meč sa Partizanom u kupu, uvek nezgodan protivnik, ali verujem u drugu priču u odnosu na prvenstvenu, jer igramo na našem terenu i pred našim navijačima" kaže Krasić.

Uprkos tome što će u sredu odmeriti snage sa vicešampionom Srbije "Zmajevi" znaju šta je prioritet, pa unapred razmišljaju i o Javor Matisu.

"Meč sa Javorom za nas je najvažnija utakmica dosadašnjeg dela sezone, jer dobar rezultat nas vodi ka ostvarenju cilja, a to je plasman u plej-of" zaključuje Ognjen Krasić.

Fudbaleri Voždovca danas su počeli pripreme za duel sa Partizanom koji je na programu u sredu od 13 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke