Radnik smenio Neška, Kosanović 'gasi požar'

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.11.2016.
09:46
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Superligaš iz Surdulice smenio je dosadašnjeg trenera Neška Milovanovića i dogovorio kratkoročnu saradnju sa Miloradom Kosanovićem koji se do kraja jeseni voditi ekipu.

Betaphoto/BranislavBožić/Mo
Betaphoto/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri surduličkog Radnika nastavljaju rad pod nadzorom novog šefa stručnog štaba nakon što je dosadašnji trener Neško Milovanović telefonskim putem obavešten o smeni.

Nekadašnji trener kragujevačkog Radničkog ne krije da je zatečen i najavljuje da će zajedno sa novim šefom struke doći na današnji trening.

"Svu svoju energiju i znanje usmerio sam na sadašnji klub, međutim, ovakvim potezom sam zatečen i neću da dozvolim da budem bilo čiji pijun na šahovskoj tabli. Želim da ostavim trag u srpskom fudbalu" poručio je za "Žurnal" Milovanović.

Čelnici Radnika u utorak su doneli odluku od Milovanovićevoj smeni nakon četiri uzastopna poraza, a odmah je pronađena i zamena pošto je postignut dogovor sa Miloradom Kosanovićem.

"Zadatak nam je da osvojimo što više bodova do kraja jeseni, kako bi tim imao šanse da se na početku proleća bori za mesto među osam najboljih. Videćemo kako će sve proteći i polovinom decembra sešću ponovo za sto sa čelnicima kluba" kaže Kosanović.

Bivši trener novosadske Vojvodine i Crvene zvezde imao je u prethodnom periodu slične zadatke u Novom Pazaru i Borcu zbog čega su u Surdulici procenili da je on pravi čovek za izvlačenje iz krize.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke