"Radnički zaslužuje pun stadion, ne znam da li Nišlije vole svoj klub!"

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 02.03.2020.
09:45
Izvor: Sportske.net, Kurir

Prvi čovek "Reala sa Nišave" smatra da Radnički ne dobija podršku kakvu zaslužuje.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Predsednik Radničkog iz Niša Ivica Tončev se u intervjuu za Kurir osvrnuo na teške dane kluba sa Čaira pre nego što je stigao na čelo.

"O tom periodu smo mi mnogo puta dosad pričali i o tome smo već sve rekli. Ne bismo se vraćali na ružan deo istorije kluba. Radnički smo nasledili sa preko 300 miliona dinara dugova, sa uništenom infrastrukturom, tako da je klub bio praktično pred gašenjem. A onda smo jednim normalnim, domaćinskim i poštenim radom, koliko sad mogu da se pohvalim, klub digli da izgleda kao jedan normalan i, mogu reći, evropski klub", počeo je razgovor Ivica Tončev, prvi čovek niškog superligaša.

Radnički je igrao u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a od Evrope se ne odustaje ni ove godine jer Niš kao grad zaslužuje ozbiljan klub.

"Da, Niš kao grad zaslužuje, ali ja moram da budem i kritičan. Ne znam da li Nišlije zaista toliko srcem vole Radnički kao što pričaju. Jedan grad koji ima 350.000 stanovnika, a sa okolinom oko pola miliona, treba da ima i pun stadion na utakmicama, a ne da na tribinama bude 5.000 gledalaca. Radnički je sada klub koji zaslužuje pun stadion",
smatra čelnik Nišlija.

I baš kada je reč o stadionu, urađeno je dosta na infrastrukturi.

"Posle mnogo godina uloženo je preko 240.000 evra u renoviranje terena. Prvenstveno je problem bio taj što je ispod bio beton, pa radovi nisu mogli da se odvijaju tako brzo. Početkom ili sredinom ove godine počeće rekonstrukcija kompletnog terena", rekao je Tončev.

Igrači su u jednom periodu u širokom luku zaobilazili Radnički i Čair. Sada vrlo rado dolaze.

"Da, sada kad Radnički zove, još se nije desilo da neki igrač odbije. Svaki je bio spreman za razgovor, a onda i u Radnički igrači dolaze punim srcem", smatra Tončev.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ovono
Monday, 02.03.2020
12:05

Klub sigurno ali vas i vas stil i filozofiju NE. Vi to i sami znate ali se pravite tise pa kao da li oni vole..
Ne, ne vole vas!

avatar
Monday, 02.03.2020
10:48

350 hiljada Hahaha