Radnički u problemu pred Makabi, biće promena u timu!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 26.07.2018.
09:34
Izvor: Sportske.net

Bez obzira na sve, Nišlije u Izrael otišle bez "bele zastave".

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Fudbalere Radničkog iz Niša večeras očekuje najbitnija evropska utakmica posle 35 godina pošto će se u prvom meču druge runde kvalifikacija za Ligu Evrope sastati sa Makabijem iz Tel Aviva.

Uloga favorita svakako pripada izraelskom timu koji u svojim redovima ima veliki broj internacionalaca, uključujući i reprezentativca Srbije Predraga Rajkovića.

Na klupu je ovog leta stigao nekadašnji fudbaler Partizana i doskorašnji strateg Paoka Vladimir Ivić, pa Izraelci sa pravom očekuju novi iskorak u Evropi.

Nenad Lalatovic

Trener "Reala sa Nišave" Nenad Lalatović istakao je snagu ekipe svog prijatelja Ivića, ali i veru u svoje igrače, dok je čuvar mreže Mladen Živković svestan važnosti same utakmice.

"Mislim da smo svi mi dovoljno svesni važnosti utakmice i renomea protivnika i njihovog kvaliteta, ali smo svesni i našeg kvaliteta. Svesni smo da smo jako naporno radili od početka priprema i verujte da ne želimo to toliko lako da prospemo. Budite ubeđeni da ćemo dati poslednji atom snage i koncentracije da ostvarimo što je moguće bolji rezultat", rekao je Živković.

Radnički ponovo neće moći da računa na Nikolu Aksentijevića koji odrađuje drugi meč suspenzije zarađene još u dresu Partizana, a veliki problem za pulene Nenada Lalatovića predstavljaće izostanak Nermina Haskića, jednog od najboljih pojedinaca u prethodnoj rundi kvalifikacija.

Kada se na to doda povređeni Siniša Babić i Đorđe Crnomarković, Lalatović će morati dobro da promeša tim u odnosu na Gziru.

Utakmica se igra danas od 19 sati, a prenos je na Drugom programu RTS-a. Revanš na Čairu je sedam dana kasnije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Thursday, 26.07.2018
12:15

Ekstra kvota na nereseno, 4,5. Moze da dodje.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 26.07.2018
11:51

Kako drugi meč suspenzije kad nije igrao u dvomeču protiv Gzire??

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 26.07.2018
11:13

Idemooo Niiiiiiiiiiiis

avatar
Smiley
Thursday, 26.07.2018
09:45
avatar
indosrbija
Thursday, 26.07.2018
09:42

Samo uz islandsku taktiku moze se do dobrog rezultata u izraelu..