Radnički u Evropi, fešta u Nišu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.05.2018.
22:45
Izvor: Sportske.net

Niš slavi povratak Radničkog na evropsku scenu posle više od tri decenije...

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

"Real sa Nišavu" vraća se na evropsku scenu posle više od tri decenije i to je dovoljan razlog za veliko slavlje na ulicama Niša.

Radnički je u poslednjem kolu Super lige Srbije savladao Napredak (4:1) i zahvaljujući trijumfu Partizana nad Spartakom zauzeo treće mesto na tabeli koje garantuje plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Nišlije su poslednji put gledale Radnički u Kupu UEFA davne 1983. godine kada je u trećem kolu ekipa eliminisana u dvomeču sa splitskim Hajdukom.

Zbog toga ne čudi što je veliko slavlje koje je počelo na "Čairu" preneseno na ulice Niša.

Navijači Radničkog okupili su se večeras na nišavskom keju gde su im se nešto kasnije priključili fudbaleri i članovi stručnog štaba da svi zajedno proslave veliki uspeh.

Radnički će u kvalifikacijama za Ligu Evrope startovati od prvog kola, a ime prvog protivnika saznaće već 19. juna na žrebu u Nionu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Makson
Friday, 18.05.2018
15:56

Da samo steta sto stadion nije zavrsen, ovako ptanje je da li ce moci da igraju na Cairu

avatar
Volem Vosu
Friday, 18.05.2018
11:42

Utakmica protiv Napretka je kruna ove sezone radnickog. Igrac Napretka na svojoj polovini u trenutku pasa i izlazi sam na golmana, a ima i saigraca pored sebe, svira se ofsajd. Nepostojeca ruka pre izjednacujuceg gola radnickog. Nepostojeci penal, smesan skoro kao ono u Subotici. A ono u Subotici je bio paravan da ne namestaju samo sebi rezultate. U Evropi nema pomoci sudija, kad navale Maltezani, kuku lele be.

avatar
carbone
Friday, 18.05.2018
05:44

Posle toliko namestanja videcemo gde su u Evropi

avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 18.05.2018
02:16

Браво Нишлије.

avatar
Markic85
Friday, 18.05.2018
00:01

Drago mi je iskreno zbog rezultata nekog nakon godina tavorenja ali daleko smo mi od Evrope, igrali smo 1/2 KU a sada plasman u prvo kolo kvalifikacija tog istog takmicenja, doduse sa izmenjemim nazivom I formaton se slavi, prvi cu biti na proslavi plasmana u Ligu Uefa ali se plasim , mada tu nema neke velike mudrosti da sezonu u Evropi ne zavrsimo u vec u tom prvom kolu... kako god, srecno nam bilo, svaki bod donosi neki prihod u Evropi .

avatar
Bianconeri Belgrado
Thursday, 17.05.2018
22:57

Srecno im ispadanje od nekog Tobola u prvom kolu kvalifikacija.