Radnički svim snagama na Kup!

Autor: Beta Beta
sreda 13.05.2020.
14:49
Izvor: Beta

Radoslav Batak veruje u svoj tim.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Čukaričkog u četvrtfinalu Kupa Srbije, ali da je cilj njegove ekipe da ode što dalje u tom takmičenju.

"Čeka nas teška utakmica i izuzetno kvalitetan protivnik. Naravno da je bilo bolje da smo igrali kod kuće, ali šta da se radi, takav je žreb. Igra se jedan meč, neće biti kalkulisanja i na nama je da se što bolje pripremimo i da motivisani udjemo u  utakmicu. Čukarički je jak rival. Radi se o jako dobro organizovanom klubu, imaju odličnog trenera i kvalitetne igrače. Ali naš cilj u Kupu se zna. Želimo da odemo što dalje, a da bismo u tome uspeli moramo da pobedjujemo jake timove", rekao je Batak, saopštio je Radnički.

Radnički će 3. juna u Beogradu igrati protiv Čukaričkog u četvrtfinalu Kupa Srbije, bez prisustva publike u cilju sprečavanja širenja korona virusa.

Batak je rekao da je zadovoljan tokom priprema i da su igrači u mnogo boljem fizičkom stanju, nego kada su počeli treninzi pre osam dana.

"U subotu nas čeka i prijateljska utakmica protiv Mladosti u Lučanima, pa ćemo tada imati neku realnu sliku u kakvom smo trenutno stanju. Radujemo se nastavku sezone, nećemo zanemariti prvenstvo, ali meč protiv Čukaričkog u Kupu nam je veoma važan", naveo je Batak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke