Radnički - Šta Lalatović večeras menja, Škendija kao opomena...

Autor: Beta Beta
četvrtak 19.07.2018.
10:38
Izvor: Beta

Pomoćni trener fudbalera Radničkog iz Niša Dragan Šarac rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećem revanšu protiv Gzire u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa igrati kao da je u prvoj utakmici bilo nerešeno bez golova i dodao da će biti jedna il

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog večeras gostuju Gziri u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Niški tim je na Čairu, pre nedelju dana, slavio sa 4:0.

"Očekuje nas teška utakmica, Gzira je jedna od boljih ekipa sa Malte. Utakmica će biti teška jer će i biti jako toplo vreme, velika je vlažnost. Gzira ima prednost i veštačkog terena, koji mi slabo koristimo. Dolazimo kao da je rezultat u Nišu bio 0:0, pokušaćemo da odigramo što bolje i kvalitetnije", rekao je Šarac novinarima na Malti.

"Želimo da odigrano što bolju utakmicu, da pokažemo kvalitet, da prodjemo u naredni krug takmičenja", dodao je Šarac.

Upitan da li će biti promena u timu u odnosu na prvi meč, Šarac je naveo da će biti jedna ili dve promene.

"Šef je odlučio da će biti jedna do dve promene. Tačno ćemo znati pred utakmicu, ali biće promene u odnosu na startnih 11 iz Niša", rekao je Šarac.

Pobednik ovog dvomeča će u narednom kolu će igrati protiv boljeg iz duela Ferencvaroš - Makabi Tel Aviv, čiji je prvi susret završen nerešeno 1:1. Šarac je istakao da je reč o dobrim i kvalitetnim ekipama, ali da njegova ekipa još ne razmišlja o drugom kolu.

"Još ne mislimo o sledećem protivniku, u fudbalu je sve moguće. Škendija je, na primer, pobedila 5:0, pa je izgubila 4:0. Prilazimo ovoj utakmici obazrivo. Prvo da prodjemo ovo, pa ćemo da razmišljamo o narednom protivniku", rekao je Šarac.

Fudbaler Radničkog Nermin Haskić kazao je da da toplo vreme i veštački teren može da bude izazov, ali da ne veruje da će to zadati mnogo problema njegovoj ekipi.

"Teško je sad reći, posle treninga čemo znati... Veštački teren hoće, velika je promena ali mislim da smo na vreme došli, da će nam taj jedan trening pomoći, ali mislim da ne bi trebalo da bude problema", rekao je Haskić.

On je rekao je motivisan i željan dokazivanja u svom novom klubu za koji je debitovao prošlog četvrtka u Nišu.

"Idem opet na 100 odsto kao i prošlu utakmicu, a golovi će doći. Mislim da se čoveku vrati. Za napadača je vrlo bitno da u prvoj utakmici odigra dobro, a još bolje je kad postigne golove", rekao je Haskić.

Utakmica će se igrati od 18.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke