Radnički se sa Zvezdom brzo dogovorio oko transfera, sa Partizanom mu teže ide?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.06.2019.
15:06
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Da li je na pomolu još jedan odlazak sa ''Čaira''?

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Preneli smo nešto ranije da je niški Radnički počeo pripreme za novu sezonu, oslabljen odlascima nekolicine standardnih prvotimaca, ali sa namerom da se u što kraćem roku angažuju adekvatne zamene.

Među onima koji su po završetku sezone napustili ''Čair'' jeste i odlični štoper Radovan Pankov, koji je postao novi član Crvene zvezde, a prema medijskim saznanjima, Nišlije su od ovog transfera zaradile 300.000 evra uz 20 posto od sledeće prodaje.

Ali, mogao bi Radnički narednih dana da ostane i bez drugog standardnog štopera, pošto je za 25-godišnjeg Đorđa Crnomarkovića zainteresovan Partizan.

''Telegraf'' danas prenosi da i za njega Nišlije traže 300.000 evra, ali da bi crno-beli malo da spuste cenu. Ipak, s obzirom da je trener Partizana Savo Milošević izrazio želju da ga angažuje, treba očekivati da će u klubu iz Humske biti uporni u pregovorima sa Nišlijama.

Crnomarković je u minuloj sezoni odigrao 39 utakmica za Radnički, od čega 32 u Superligi.

Ono što je posebno zanimljivo kada su u pitanju Pankov i Crnomarković jeste njihova tržišna vrednost koja se može videti na ''Transfermarktu'' i koliko je ona skočila posle sjajne sezone koju su Nišlije odigrale.

Tako se Pankov sada procenjuje na 1.5 miliona evra, u januaru je procenjen na 900.000 evra, a pre dolaska u Radnički prošlog leta na svega 400.000 evra.

Slično je i sa Crnomarkovićem. Juče je na ''Transfermarktu'' ažurirana i njegova tržišna vrednost, koja sada iznosi 1.25 miliona evra, znatno više nego u januaru (700.000, ili julu prošle godine 250.000).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Monday, 10.06.2019
21:13

Nikada nebi uzeo igraca iz kojekakvih filijala, oni su zadojeni mrznjom i od njih nema koristi

avatar
magister
Monday, 10.06.2019
19:12

Bojan Ostojić, Valijente, Svetozar Marković, Bojan Balaž, Cvetojević - i ne tako daleko Strahinja Bošnjak i Jovan Vlalukin (koji može i desnog beka, a igrao je ranije veznog igrača - tehnika, taktika, čvrstina, pamet). Pa zašto ne poštujemo svoju školu? Ako ode Strahinja (nisam ga uračunao ovde, pa i Sveta Marković i Valijente - ostaju Ostojić (iskustvo) Balaž, Cvetojević, a rekoste da će da dođe i taj Dinga. Pa ne treba više stopera. Kako nigde ne piše ni o jednom graditelju igre ni špicu, a ako prodamo Gomeša, otišao Georgijević, otišao Sale u penziju, verovatno će i Pantić negde, ostajemo bez ijednog plejmejkera i bez ijednog centarfora, a to su pozicije koje treba da donesu prednost. Mladi na tim pozicijama koje imamo, još uvek su pre za alternativu nego za osnovno rešenje.

avatar
paok
Tuesday, 11.06.2019
06:07

Zasto ne postujemo, odlicno pitanje. Zato kad dovode nekoga mogu da se ugrade a ovi ubacuju klince samo bas ako moraju.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 10.06.2019
15:29

Ne dozvolite da vas zavlači, neće oni prodati igrača Partizanu jer ne smeju od zvezde.

avatar
Man united
Monday, 10.06.2019
17:12

Па, видиш да траже исту цену ко Звезди за Панкова. А притом и без процената. Него су ови ваши просјаци, па хоће још ниже.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 10.06.2019
15:10

Savo, sta fali Urosu?