Radnički se oglasio saopštenjem: ''U Srbiji je najteže oprostiti uspeh''

Autor: Darko Mitrović
petak 27.07.2018.
14:02
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Oštra reakcija sa ''Čaira'' posle jučerašnje informacije koja se pojavila u medijima.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Povodom spekulacija kako je sudija Srđan Obradović, koji je krajem proleća bio priveden zbog skandaloznih odluka, navodno bio ''specijalni gost'' Radničkog na utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv malteške Gzire, klub sa ''Čaira'' se oglasio saopštenjem koje u nastavku prenosimo u celini.

''U Srbiji je najteže oprostiti uspeh.

To su danas pokazali i pojedini mediji, kada su uoči teške utakmice koja nas očekuje u  19 časova u Tel Avivu protiv Makabija, umesto da pišu o uspehu FK Radničkog jer posle 35 godina učestvuje u evropskom takmičenju bave plasiranjem neproverenih i zlonamernih insinuacija da je sudija Srđan Obradović bio počasni gost na utakmici FK Radnički – Gzira Junajted u Nišu.

Sudija Obradović nije bio počasni gost Radničkog na pomenutoj utakmici i bilo kakve zlonamerne i tendeciozne tvrdnje pokazuju samo to da nekom smeta povratak našeg kluba na evropsku scenu .

Mi ne znamo da li je pomenuti gospodin bio u nekoj od loža, jer je stadion 'Čair' tog dana bio pun, nakon nekoliko decenija, ali znamo sigurno da nije bio gost na poziv rukovodstva Radničkog.

Verovatno je i pun stadion 'Čair' zasmetao tim istim osobama i bio im dodatni motiv kako bi počeli da se bave fabrikovanjem neistina u vezi prisustva sudije Obradovića na stadionu.

Uostalom, za pomenutu utakmicu u Nišu, kao što je i ranije više puta rečeno, svi na stadionu su kupovali karte, od veterana kluba,  preko navijača,  do članova uprave Radničkog,  jer su time želeli da pokažu da stoje iza Radničkog, ali i da bi se dodatnim prihodima od prodaje karata pomoglo u lečenju niškog novinara.

Dostavljamo vam i fotografiju centralne lože sa utakmice Radnički – Gzira Junajted,  gde svojim očima možete da se uverite da tu nije bilo gospodina u ružičastom sakou'',
navodi se u saopštenju, a pomenutu fotografiju možete da pogledate OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Saturday, 28.07.2018
14:37

Ниђе везе. Тај Обрадовић је њих оштетио на том фамозном мечу иако се данима пре тога водила кампања како ће бити супротно. Тако да не видим из ког разлога се он уопште може повезати са Радничким.

avatar
Srba Stamenkovic
Friday, 27.07.2018
17:52

Pa nisu valjda bili toliko tupavi da ga pozovu :(

avatar
RašaNoviSad
Friday, 27.07.2018
15:58

o i blizanče se oglasilo neodoljivo podseća na majku

avatar
VL
Friday, 27.07.2018
14:53

Ovim izdanjima u Evropi meni je sasvim jasno ono sto se i na kraju proslog prvenstva znalo,to kako ste usli u prva cetiri zna svaki Nislija kojeg malo interesuje sport kao i fudbalska javnost u Srbiji. Pogledajte kako igra Spartak a ja sam siguran da bi i Cukaricki mnogo bolje igrao od vas,jer su fudbalski kvalitetniji. Ne razumem zasto kod nas mora sve vestacki da se radi,da se nesto gura bez pokrica. Vi nemate tim,sakupli ste neke povrstnike u nas fudbal koji ne mogu da povezu dva pasa u Tel avivu. I ne razumem zasto se toliko potencira taj pun stadion kad nije bio ni pola popunjen

avatar
НССрбија
Friday, 27.07.2018
14:50

Ма није Обрадовић, био је Пипер. Задужио их човек

avatar
prike
Friday, 27.07.2018
14:36

Figurine Panini

avatar
Pic.usti zamugljao!
Friday, 27.07.2018
14:18

Kolicka loza...Na strani sam radnickog,ali mediji su stvarno pisali danima o ovoj utakmici da su i zidovi zapamtilo ovo ...posle 35 godina.." tako da ne znam zasto je ova laz u tekstu da mediji nisu pisali o prvoj utakmici Radnickog?!
Mozda zbog predsednika kluba koji je dosao iz zvezde?!Mozda zbog slicnih sponzora koje ima i klub odakle je dosao predsednik?!Mozda zbog trenera koji je dosao iz....
Uhh...Ima mnogo ..
Zelim im da ispadnu i da jos 35 godina ne vide prvu ligu a kamo li evropu!