Radnički remizirao sa Rusima, Lalatović ponosan: ''Oni imaju 30 puta veći budžet!''

Autor: Beta Beta
utorak 05.02.2019.
15:05
Izvor: Beta

Odlična provera i ohrabrujući rezultat Nišlija na kraju priprema u Antaliji.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog iz Niša odigrali su danas nerešeno 0:0 sa Rubinom iz Kazanja, u poslednjoj kontrolnoj utakmici na pripremama u turskom Beleku.

"Jako sam zadovoljan pristupom mojih igrača u meču protiv renomiranog protivnika kakav je Rubin iz Kazanja. Iako mi rezultat nije najvažniji na pripremnim mečevima, mislim da je Radnički danas mogao da pobedi. Igrači su uspešno sprovodili moje taktičke zamisli. Bili smo zreli i disciplinovani, a igrali smo protiv ekipe koja ima 30 puta veći budžet od Radničkog", rekao je Lalatović za klupski sajt.

Radnički je na pripremama pobedio Spartak iz Trnave (2:1), ekipu koja je igrala u grupnoj fazi Lige Evropa.

"Veoma je važno da su i Rubin i Spartak protiv Radničkog igrali u najjačem sastavu. Mečevi sa Rubinom i Spartakom su od izuzetne važnosti za nas, kako bi moji fudbaleri shvatili da mogu ravnopravno da se nose sa timovima koji svojim kvalitetom pripadaju grupnoj fazi Lige Evrope. Ponosan sam na moje igrače koji iz dana u dan napreduju i vode Radnički ka statusu ozbiljne evropske ekipe", naveo je Lalatović.

Radnički se u sredu uveče vraća u Srbiju, fudbaleri će imati dva slobodna dana i od subote se okreću domaćem prvenstvu. Niški tim će prolećni deo sezone početi utakmicom protiv Čukaričkog.

"Naš cilj se zna. Na proleće želimo da u Niš donesemo prvi trofej u u istoriji kluba. Imamo sve uslove da krenemo ka ostvarenju tog sna", rekao je Lalatović.

On je dodao da su svi u klubu zadovoljni, da su plate redovne, uslovi za rad odlični, pa da igrači, zahvaljujući velikom zalaganju predsednika kluba Ivice Tončeva, mogu da razmišljaju samo o fudbalu.

Radnički je na pripremama u Beleku odigrao šest utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke