Radnički predstavio novo pojačanje - Nekadašnja nada Partizana koju su tada želeli i evropski velikani!

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.06.2019.
16:04
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Nišlije nastavile da popunjavaju praznine nastale odlascima nekolicine iskusnih igrača.

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Posle Milana Makarića iz OFK Bačke, niški Radnički je danas zvanično predstavio još jedno pojačanje za novu sezonu.

Kako je juče i najavljeno, novi član Radničkog danas je postao ofanzivni vezista Veljko Batrović, koji dolazi iz bugarskog Etra.

U minuloj sezoni je upisao 33 nastupa, postigao sedam golova, uz jednu asistenciju, a na ''Transfermarktu'' se njegova vrednost procenjuje na pola miliona evra.

Batrović ima 25 godina, stasao je u mlađim kategorijama Partizana, a onda otišao u Zetu iz Golubovaca, poljski Viđev, a pre dolaska u Bugarsku je promenio i par slovenačkih klubova.

Sin je nekadašnjeg fudbalera Partizana Zorana Batrovića, koji je boje crno-belih branio tokom osamdesetih godina prošlog veka.

Svojevremeno je bio istican kao najtalentovaniji crnogorski igrač u svojoj generaciji, pre dolaska u omladince Partizana pisalo se da su za njega zainteresovani i Arsenal, PSŽ, Inter, Roma, ali njegova dosadašnja karijera nije tekla u skladu sa tim očekivanjima.

U svakom slučaju, biće ga zanimljivo videti u dresu Radničkog, koji bi vrlo brzo trebalo da predstavi i Nemanju Tomića, još jednog bivšeg vezistu Partizana.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke