Radnički predstavio još dva pojačanja

Autor: Beta Beta
četvrtak 30.07.2020.
15:02
Izvor: Beta

Fudbalski klub Radnički angažovao je danas Todora Petrovića i Dušana Stojiljkovića.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Petrović (25) može da pokrije nekoliko pozicija u ekipi u defanzivi, a osnovna pozicija mu je zadnji vezni. On je od 2014. do 2018. godine odigrao 96 utakmica za Voždovac, a nastupao je još za Zemun, igrao u Španiji i Ukrajini, a u niški klub došao je iz Intera iz Zaprešića.

"Izuzetno mi je drago što sam se vratio u srpski fudbal i što ću igrati za Radnički. U pitanju je jedan od najboljih i najogranizovanijih timova u zemlji koji ponovo želi vrh tabele i Evropu i ja sam spreman da već od prvog kola pomognem. Poznajem mnogo budućih saigrača, radujem se i saradnji sa trenerom Batakom. Čeka nas teška liga, pred nama je 38 utakmica, ali ne sumnjam da ćemo biti na nivou i da ćemo opravdati očekivanja", rekao je Petrović za klupski sajt.

Stojiljković (25) je u Radnički došao iz podgoričke Budućnosti sa kojom je osvojio titulu prvaka Crne Gore i postigao je pet golova. Kako je naveo klub, Stojiljković se najbolje snalazi na pozicijama iza klasičnog napadača. Osim za Budućnost igrao je za Novi Sad, slovenačko Radomlje i Indjiju.

"Došao sam u sjajnom raspoloženju nakon osvojene titule sa ekipom Budućnosti i sada želim da nastavim da nižem dobre rezultate i sa Radničkim. Srpska liga je svakako teža od crnogorske i radujem se što joj se vraćam. Liga u Crnoj Gori je nedavno završena, tako da sam stigao potpuno  spreman za takmičarske napore  i mogu odmah da se stavim na raspolaganje stručnom štabu. Radnički je veliki klub i na meni i mojim saigračima je da ga ogromnim trudom i zalaganjem vratimo na evropsku scenu", rekao je Stojiljković.

Takmičenje u Super ligi Srbije počinje u petak, a Radnički će dan kasnije u Nišu dočekati Metalac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke