Radnički: "Pobedu protiv Partizana da overimo u Ivanjici"

Autor: Beta Beta
utorak 06.03.2018.
20:35
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Boban Dmitrović rekao je danas da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Javora u Super ligi Srbije mora da materijalizuje pobedu nad Partizanom iz prethodnog kola.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog su prošlog vikenda pobedili Partizan, a već sutra ih očekuje novi meč u domaćem šampionatu, protiv Javora u Ivanjici.

"Verujte mi da sam posle utakmice s Partizanom porazgovarao pola sata s gospodinom Ivicom Tončevom i otišao kući da razmišljam o Javoru. Treba li da podsećam šta nam se dogodilo pre samo nedelju dana u Čačku? Tri boda su samo tri boda, a dva od ova tri osvojena protiv Partizana mi smo računali da ćemo imati na svom kontu još nakon meča sa Borcem. Ekipa sada treba da pokaže karakter, da materijalizuje ovo u Ivanjici, a onda i protiv Spartaka u nedelju", rekao je Dmitrović. 

"To su nam sve ključne utakmice ove sezone", istakao je trener Radničkog, objavljeno je na sajtu kluba.

Posle 25 odigranih kola, Radnički je treći na tabeli sa 46 bodova, dok je Javor na 14. mestu sa 21.

"Javor je ekipa koja se nalazi u usponu forme. Nekoliko puta sam gledao njihove mečeve iz prolećnog dela sezone. Javor godinama ne menja fizionomiju ekipe. Stamena ekipa, dobro organizovana, trener je poznat po tim karakteristikama, bira takve igrače. Njihova utakmica koja mi je ostala u očima je ona protiv Mladosti, gde su od 15. minuta imali igrača manje i pobedili sa 3:0", rekao je Dmitrović.

On je naveo da je teren u Ivanjici težak i specifičan, ali da to ne sme da bude nikakvo opravdanje njegovoj ekipi.

"Naš cilj je pobeda i daćemo sve od sebe da do nje i dođemo", rekao je Dmitrović i dodao da neće mnogo menjati tim.

Štoper Ivan Miladinović rekao je da je Javor neugodan protivnik, ali da veruje da će se njegova ekipa pitati na terenu.

"Ako nametnemo naš stil mislim da nećemo imati problema. Motivisani smo, želimo pobedu i verujem da ćemo ponovo obradovati naše navijače", rekao je Miladinović.

Njegov partner iz odbrane Vladimir Simunović naveo je da su on i njegovi saigrači spremni i motivisani da dokažu da zaslužuju mesto koje trenutno zauzimaju.

"Pobeda protiv Partizana neće puno rezultatski značiti ako je ne overimo u Ivanjici. Svi smo spremni i motivisani da pokažemo da nam je mesto ovde gde smo sada. Javor respektujemo, ali ga se ne bojimo. Kvalitetniji smo i to ćemo na terenu i dokazati", rekao Simunović.

Utakmica u Ivanjici igra se od 15.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke