Radnički: "Pobedili smo zasluženo"! Rad: "To je bilo po dopuštenju"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 04.12.2017.
22:36
Izvor: Beta

Trener Radničkog iz Niša Milan Djuričić rekao je da misli da su njegovi fudbaleri večeras zasluženo pobedili Rad, a javnosti se iz tog beogradskog kluba obratio direktor Uroš Tošić.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

"Mislim da smo zasluženo pobedili. Imali smo apsolutnu kontrolu u svim segmentima igre u prvom poluvremenu, a je na semaforu posle 10 minuta drugog stajalo 2:0, verujte mi ne znam kako, uopšte mi nije jasno. Posle toga je utakmica ušla u ludilo, da gubimo 2:0 i pobedimo 3:2. Jesmo napravili izmene koje su napravile neka pridodavanja, ali da vam kažem, za ovo se ipak pobrinuo Bog, a ne mi", rekao je Đuričić posle utakmice na Banjici.

Radnički je posle preokreta pobedio Rad sa 3:2, u 20. kolu Super lige Srbije.

Umesto trenera Rada, na konferenciji za novinare posle utakmice iz tog kluba je bio njegov direktor Uroš Tošić koji se nije složio sa Djuričićem.

"Za ovo se nije 'pobrinuo Bog;, ovo je išlo po dopuštenju, neko se drugi pobrinuo. Moja rečenica glasi: Ono što poseješ, to ćeš i da požanješ. Do daljeg na konferencijama Rada neće biti trenera i igrača. Toliko!", rekao je Uroš Tošić.

Trener Radničkog Djuričić je upitan za situaciju kod trećeg gola njegove ekipe, uz reči da se na snimku vidi da je fudbaler niškog kluba Saša Stojanović igrao rukom.

"Ja sam bio tu i ruka nije bila",
rekao je Djuričić i dodao da "sudjenje nikad ne kometariše".

"Ja nisam video da je bila. Dajem za pravo ako ste videli snimak, nema razloga da vam ne verujem",
dodao je trener Radničkog.

Djuričić je istakao da poštuje Rad.

"Rad je tim koji ja izuzetno poštujem, mnogo te dece sam trenirao u reprezentaciji, od Njegoša Petrovića pa dalje, prvi poziv u reprezentaciju su dobili od mene... Rad je klub koji uvažavam", naveo je Djuričić.

Radnički je posle 20 odigranih utakmica peti na tabeli srpskog prvenstva sa 33 boda, dok je Rad na pretposlednjem, 15. mestu sa 14.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke