Radnički - Ostavke predsednika i trenera!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.06.2014.
11:00
Izvor: Sportske.net

Samo nekoliko dana uoči početka priprema za novu sezonu u Radničkom iz Niša dogodile su se neplanirane stvari, predsednik i trener podneli su ostavke u istom danu.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Kao da nije bilo dovoljno što je posle odličnog starta u minuloj sezoni na proleće razočarao sve Nišlije, Radnički je i pred početak nove sezone ponovo u problemu.

Predsednik Darko Bulatović i šef stručnog štaba Milan Milanović podneli su ostavke u istom danu a samo nekoliko dana pred početak priprema za novu sezonu!

Nogu je povukao predsednik Bulatović a trener Milanović odlazak je smatrao moralnom obavezom što je u utorak potvrdio dnevnom listu "Sport".

"Čim mi je Bulatović saopštio svoju odluku nisam se mnogo dvoumio. Podneo sam ostavku pošto me je on doveo i nisam želeo da ostanem i sačekam formiranje nove Uprave. Svako ima pravo izbora a ovo je bila moja moralna obaveza tako da sam sada slobodan u izboru novog kluba" rekao je Milanović.

Radnički iz Niša završio je prethodnu sezonu na šestoj poziciji na tabeli, sa samo jednim bodom manje u odnosu na Čukarički koji je na kraju završio u Evropi spletom okolnosti.

Nišlije je samo jedna pobeda delila od izlaska u Evropu posle mnogo godina ali je sada superligaš sa "Čaira" u velikom problemu koji bi valjalo što pre rešiti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke