Radnički ne staje, još dva velika pojačanja

Autor: Beta Beta
sreda 29.07.2020.
19:31
Izvor: Beta

Kasalica i Šljivić novi fudbaleri Radničkog.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnički angažovao je danas dvojicu novih igrača Filipa Kasalicu i Nenada Šljivića.

Kasalica je od 2012. do 2014. godine igrao za Crvenu zvezdu i postigao devet golova, a nastupao je još za OFK Beograd, Slobodu iz Užica, Hajduk iz Kule, Ulsan iz Južne Koreje, hrvatsku Istru, kazahstanski Ordabasi, grčki Platanijas, Napredak i Rad, za koji je igrao dve poslednje godine.

Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je 11 utakmica i postigao jedan gol.

"Jako sam srećan što sam došao u Radnički. Imam visoko mišljenje o ovom klubu i njegovoj organizaciji, a moje ambicije se poklapaju sa ambicijama Radničkog. Želim da se borim za vrh superligaške tabele i da pomognem klubu da se izbori za nastup u Evropi. Radnički ima svetlu tradiciju, u poslednjih nekoliko sezona igrao je odlično i beležio sjajne rezultate i smatram da ću svojim iskustvom pomoći ekipi da ostvari ciljeve", rekao je Kasalica, preneo je sajt Radničkog.

Šljivić je tokom karijere nastupao za Napredak, ruski Rostov, Jagodinu, kazahstanski Tobol, Spartak iz Subotice i malteški Balzan.

"Imam ogromno iskustvo i spreman sam da ga uložim u uspehe Radničkog u narednoj sezoni. Ovaj klub izuzetno cenim, upoznat sam sa njegovim konstantnim rastom u poslednje četiri godine i drago mi je što ću biti deo ove priče. Neće mi biti teško da se uklopim, poznajem trenera i nekoliko saigrača i biću speman da se odmah stavim na raspolaganje", naveo je Šljivić.

Takmičenje u Super ligi Srbije počinje u petak, a Radnički će dan kasnije na svom terenu u prvom kolu igrati protiv Metalca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke