Radnički ne odustaje od Evrope, Tončev najavio pojačanja!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 08.01.2020.
14:24
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Nišlije i dalje imaju visoke ambicije.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Radnički iz Niša će nakon odlazaka Sulake i Haskića pojačati svoje redove.

Predsednik kluba sa Nišave Ivica Tončev najavio je nove dolaske pošto su na Čair već stigli Mario Maslać, Nemanja Subotić i Aleksandar Pejović.

"Posle prvog pojačanja, Marija Maslaća, angažovali smo dvojicu iskusnih igrača srednjeg reda, jer ne odustajemo od namere da budemo jači i bolji na proleće i da ostvarimo cilj, treći izlazak na međunarodnu scenu i kvalifikacije za Ligu Evrope. Naš dres narednog proleća, a možda i duže nosiće i dvadesetsedmogodišnji Nemanja Subotić, provereni vezista koji je tokom prethodne godine igrao u Tarazu, u Kazahstanu", kazao je Tončev za Sportski žurnal.

"Angažovali smo i Aleksandra Pejovića, fudbalera sa iskustvom i koji takođe igra u srednjem redu, jer smo po završetku jesenje sezone zaključili da nam u tom delu tima treba još kvalitetnih fudbalera. Pejović u naš klub stiže iz beloruskog Dinama, mada ga više znamo po izvanrednim partijama u Mladosti", rekao je prvi čovek Nišlija najavljujući da će do početka priprema "Real sa Nišave" sigurno dobiti najmanje još jedno, a možda i dva pojačanja.

Nikola Čumić će ostati u Nišu do leta kada će zadužiti dres Olimpijakosa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ninoslav Krejic
Wednesday, 08.01.2020
19:06

I prosle sezone Evropa Evropa pa ispali od poluamatera iz Estonije