Radnički "krupnim koracima ide ka ispisivanju istorije"!

Autor: Beta Beta
sreda 25.12.2019.
23:18
Izvor: Beta

Fudbalski klub Radnički proglašen je večeras za najbolji klub Niša za 2019. godinu.

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

U tradicionalnom glasanju Sekcije sportskih novinara trijumfovali su fudbaleri Radničkog koji su dobili i tradicionalnu povelju "Narodnih novina" za izuzetan doprinos u razvoju sporta.

Prvi čovek Radničkog Ivica Tončev rekao je da klub "krupnim koracima ide ka novim pobedama i ispisivanju istorije", kao i da je ova nagrada potvrda dobrog rada.

"Kada sam došao u klub krajem 2016. godine, mnogi nisu verovali u nas, ali smo pokazali da transparentnim i domaćinskim poslovanjem može da se dođe do velikog uspeha i da se od kluba na ivici finansijske egzistencije stvori klub koga se protivnici  boje, ali ga i poštuju", rekao je Tončev.

Vršilac dužnosti predsednika Radničkog Dragan Marković kazao je da su svi zaposleni u klubu zaslužni za ovako veliki uspeh.

"Dolazak ove uprave na čelo kluba imao je za cilj stabilizaciju Radničkog u svim segmentima: materijalnom, kadrovskom i sportskom, kao i prenošenje pozitivne enegije juga Srbije na teren", rekao je Marković.

Istakao je da su "nosioci takve energije mladi i temperamentni igrači, ali ne smemo zaboraviti da značajnu ulogu u ostvarivanju dobrih rezultata imaju iskusni igrači".

Doskorašnji fudbaler Radničkog Nermin Haskić je u izboru za najboljeg pojedinačnog sportistu Niša zauzeo drugo mesto, iza državnog šampiona u džudou Filipa Nurkića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke