Radnički kreće put Beograda, u Kupu bez prava na grešku!

Autor: Beta Beta
utorak 24.11.2020.
16:30
Izvor: Beta

Pomoćni trener fudbalskog kluba Radnički iz Niša Saša Stojanović rekao je danas da njegova ekipa nema pravo na grešku u predstojećoj utakmici protiv IMT-a, pošto je cilj plasman u četvrfinale Kupa Srbije.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

"Moramo maksimalno ozbiljno pristupiti ovom susretu, jer je to jedini način da ostvarimo cilj, a to je pobeda i plasman u četvrtfinale", rekao je Stojanović za sajt kuba.

Fudbaleri Radničkog iz Niša igraju u sredu od 13.30 časova na gostujućem terenu protiv IMT sa Novog Beograda, u utakmici osmine finala Kupa Srbije.

"IMT je u prethodnoj rundi eleminisao Inđiju i to dovoljno govori o kvalitetu tog tima. Analizirali smo ih detaljno. To je mlada ekipa, krasi ih brzina, dobri su u tranziciji i zaista ćemo morati da budemo na najvišem nivou da bismo ih savladali. Mi nemamo pravo na grešku, imamo nekoliko loših rezultata iza nas i trijumf u ovom meču je jedino što nas zanima", rekao je on.

Ekipa IMT-a se nalazi na osmom mestu Prve lige Srbije sa 22 osvojena boda.

Radnički se suočava sa velikim problemima usled korona virusa. Prvi trener Milan Đuričić dugo je van ekipe, a nedavno su pozitivan test na virus dobila trojica njegovih pomoćnika.

Baner

"Za razliku od stručnog štaba, među igračima, za sada, nema problema sa virusom. Gavrić se nedavno oporavio, igrao je malo prošlog vikenda i svi fudbaleri su nam na raspolaganju", rekao je Stojanović.

U osmini finala se igra jedan meč, a ukoliko nakon 90 minuta rezultat bude nerešen, odmah će se izvoditi jedanaesterci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke