Radnički izgubio od Antalije, Rastavac ima razloga za zadovoljstvo

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.02.2017.
15:30
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Nišlije nisu uspele da iznenade ekipu turske Antalije, ali šef struke Radničkog je uglavnom zadovoljan onim što je njegov tim prikazao u ovom susretu.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Iako bez Semija Etoa u svom sastavu, domaća Antalija je savladala niški Radnički rezultatom 3:1 (1:1) na pripremama Nišlija u Beleku.

Tokom prvg poluvremena, Radnički je bio ravnopravan rival, a svoju dobru igru Nišlije su krunisale u 33. minutu, vodećim golom Japanca Nome, jednog od pojačanja u zimskom prečaznom roku.

Domaći su izjednačili osam minuta kasnije iz ''sumnjive'' pozicije, golom El Kabira.

Ovaj rezultat ostao je na snazi sve do 73. minuta, kada je Brazilac Ramon Mota doneo preokret Antalji, a sve dileme oko pobednika rešio je El Kabir u 81. minutu - 3:1.

Posle meča, trener Radničkog Milan Rastavac pohvalio je svoje fudbalere zbog odličnog pristupa utakmici.

''Drago mi je da smo bili u prilici da se 'izmerimo' sa ovako jakim protivnikom, jer zaista nismo često u takvoj situaciji. Naravno, ne mogu da budem zadovoljan kada izgubimo, ali možemo da imamo satisfakciju u tome što smo dobrih 70 minuta, dok je prva postava bila na terenu, veoma dobro parirali.

Mogli smo da vidimo kako nam neki detalji u igri funkcionišu u sparingovanju sa jakim protivnikom i uvideli na čemu još treba da se radi. Želeo bih da pohvalim čitavu ekipu, jer su svi definitivno pokazali da hoće da se potroše, čak i da se 'potuku' sa rivalom, u onom pozitivnom smislu te reči, da žele da se nametnu za minutažu i to su moji najbolji utisci sa ove utakmice'',
izjavio je Rastavac, a prenosi zvanični sajt Radničkog.

Radnički je nastupio u sledećem sastavu: Zogović (od 46. Bajić), Petrović (od 80. Aleksandar Jovanović), Bulatović (od 60. Stevanović), Perendija, Stanković, Stanojević, Stojanović (od 75. Apostolović), Arsić (od 75. Nikola Mitrović), Riota Noma (od 60. Popara), Travančić (od 75. Živković), Mrkić (od 75. Ilić).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke