Radnički iz Niša "navija" da Zvezda ne proda Boaćija

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.02.2018.
11:10
Izvor: Sportske.net

Jasno je i zbog čega, superligaš iz Niša dobiće veliko pojačanje ukoliko reprezentativac Gane ostane na "Marakani".

Beta/Saša Đorđević/Mo
Beta/Saša Đorđević/Mo

Povezane vesti

Drugi strelac Super lige Srbije vratio se ove zime u Crvenu zvezdu i trenutno se nalazi sa ostatkom tima na pripremama u Antaliji.

Milan Pavkov je kao pozajmljen igrač Crvene zvezde imao sjajnu polusezonu u Radničkom, a izgleda da je povratak u Niš jedina opcija ali pod jednim uslovom.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela kazao je da će u slučaju da Ričmond Boaći ostane na "Marakani" Milan Pavkov ponovo morati na pozajmicu.

"Sinoć sam obavio jedan razgovor sa Pavkovim, on je ponovo zadovoljio na pripremama, igrao je dobru polusezonu u Radničkom. Razgovarao sam sa njim jer su se okolnosti promenile. Da je Boaći otišao bilo bi prostora za njega da igra, ovako tog prostora će biti manje pa ćemo u narednih nekoliko dana zajedno doneti odluku koja je u interesu pre svega igrača", kazao je Mrkela.

Situacija je takva da je Ričmond Boaći trenutno bliži ostanku u Crvenoj zvezdi, premda je Mrkela jutros izjavio da nije isključen transfer u Rusiju ili Kinu.

Sportski direktor crveno-belih ujedno je poručio da u slučaju Milana Pavkova postoje samo dve opcije, a to je ostanak u Zvezdi ili nastavak pozajmice u Radničkom.

Milan Pavkov je u prvom delu sezone postigao 16 golova u dresu Radničkog i trenutno je drugi najefikasniji fudbaler domaćeg prvenstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Friday, 02.02.2018
19:37

Dakle, i povredjeni stranac ima prednost nad zdravim domacim igracem, uzgred izuzetno raspolozenim za golove. U svakom slucaju, dobro dosao ti nama, Milane.

avatar
Man united
Saturday, 03.02.2018
14:56

Па, кад је бољи, наравно да ће имати предност. А није повређен до краја сезоне, већ седмицу, две.

avatar
DeXy \'92
Friday, 02.02.2018
14:12

Ma vazi da je zbog pavkova :D