Radnički ima imperativ pobede, protiv "zmajeva" sa izmenjenim sastavom!

Autor: Beta Beta
petak 09.08.2019.
15:57
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radničkog Simo Krunić rekao je danas da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Voždovca mora da odigra mnogo bolje nego protiv Javora ako želi da upiše pobedu.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO

Povezane vesti

"Nijedna utakmica u ovoj ligi nije laka, a mi smo u to najbolje mogli da se uverimo u prošlom kolu protiv Javora kod kuće. Sada nam dolazi Voždovac koji je neugodan tim. Čitao sam da imaju kadrovskih problema, da su se zahvalili na saradnji nekim igračima i da će doći u izmenjenom sastavu u odnosu na prethodne dve utakmice. Ali, nas te stvari ne treba da interesuju", rekao je Krunić.

Fudbaleri Radničkog sutra dočekuju Vožovac u utakmici četvrtog kola Superlige Srbije.

"Treba da budemo bolji nego što smo bili u duelu s Javorom. Taj meč je pokazao da sve ekipe u našoj ligi igraju dobar fudbal i da niko ne sme da se potceni. S velikom mukom smo uspeli da ih pobedimo i sa tim razmišljanjem dočekujemo ovaj susret sa Voždovcem. Moramo mnogo više da damo u svim elementima igre da bismo došli do željenog rezultata, a to je pobeda", rekao je Krunić.

On je istakao da nije bio zadovoljan igrom svoje ekipe protiv Javora i da je prethodnu sedmicu iskoristio da promeni pristup kod igrača.

"Od prvog minuta moramo biti fokusirani i to je osnovni preduslov da budemo bolji nego do sada. Potrebno je više trčanja, jer neki igrači tokom utakmica upadaju u krizu. Daćemo sve od sebe da se našoj publici sada predstavimo u puno boljem svetlu i da uz njihovu podršku dođemo do cilja. Još jedan trijumf bi nas doveo u veoma dobru poziciju posle četiri odigrana kola i moramo učiniti sve što je potrebno da do njega i dođemo", rekao je Krunić.

Trener Radničkog je naveo da za sutrašnji meč ne može da računa na Čumića i Nomu koji su povređeni.
 
"U odnosu na utakmicu s Javorom počeće Filip Knežević umesto Čumića, a postoji velika verovatnoća da će se u prvu postavu posle lakše povrede vratiti kapiten Saša Stojanović. Haskić će biti na klupi, pošto još nije spreman za svih 90 minuta. U svakom slučaju koja god postava da izadje, cilj je jasan", rekao je on.

"Treba da budemo agresivni, da stvaramo više šansi, da jače pritiskamo protivničku zadnju liniju i ako to odradimo kako treba, tri boda ne bi smela da izostanu", završio je Krunić.

Utakmica se igra sutra od 20 sati na Čairu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke