Radnički igra sjajno, ali šta je sad sa Lalatom?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.11.2018.
14:51
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Idiličnu jesen niškog Radničkog pokvarile su nove spekulacije posle jučerašnje pobede nad Bačkom, a u vezi daljeg statusa trenera Nenada Lalatovića.

Beta/Saša Đorđević/Mo
Beta/Saša Đorđević/Mo

Povezane vesti

Radnički je juče upisao i 10. pobedu u prvih 15 kola Superlige, savladao je domaću Bačku sa 2:0 i dodatno se učvrstio na drugom mestu na tabeli, sa devet bodova manje od Zvezde.

Međutim, ono što je navijače kluba sa ''Čaira'' iznenadilo jeste izostanak trenera Nenada Lalatovića sa klupe Radničkog, što se drugi put desilo od početka sezone. Prethodno ga nije bilo na klupi ni protiv Crvene zvezde na Marakani.

Brojni mediji danas prenose da su se tim povodom oglasili navijači Radničkog, popularne ''Meraklije'' koji poručuju da će od uprave tražiti da razmotri dalju saradnju sa Lalatovićem.

''FK Radničkom trebaju profesionalci, a ne još jedan neodgovoran trener'', navodi se, između ostalog u saopštenju ''Meraklija'' koje je preneo ''Telegraf''.

Podsetimo, Lalatović je letos dočekan negativnim komentarima od strane dela navijača Radničkog, zbog ranijih konflikata dok je vodio neke druge superligaške ekipe, ali je delovalo da su ti odnosi izglađeni posle odličnih rezultata Radničkog pod Lalatovićevim vođstvom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dexa
Sunday, 04.11.2018
16:02

Treba NAVIJAČI da smene trenera, i petu ligu da igraju !
Napraviš im za smešne pare klub koji pobedjuje i bori se za evropu, a oni traže onu poznatu dlaku !