Radna zajednica i veterani podržali Mijailovića

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.12.2018.
14:41
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Aktuelni predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović dobio je podršku veterana i radne zajednice pred izbore zakazane za predstojeći vikend.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda dobiće naredne nedelje novog predsednika, a kako je jedina kandidatura stigla od aktuelnog prvog čoveka kluba iz Ljutice Bogdana, jasno je da će Svetozar Mijailović dobiti drugi mandat.

Da je u prethodne četiri godine obavljao dobar posao i da treba da ostane na funkciji svedoči i podrška koju je dobio od veterana i radne zajednice.

"Tokom prethodne četiri godine zajedničkog rada zaposleni su u predsedniku Mijailoviću imali čvrsto i stabilno vođstvo, iskrenu i dobronamernu podršku za sve probleme i njegovo nesebično zalaganje. Još od vremena najvećih klupskih uspeha nismo imali ovakvu upravu i plodonosniji način rada.

Predsednik Mijailović, sa timom saradnika, bukvalno je 365 dana u godini bio uz klub i zaposlene. Zajedno smo uspevali da prebrodimo sve prepreke, a bilo ih je mnogo. Blage naravi, a čvrst u stavovima, donosio je teške ali ispravne odluke. Sadašnji rezultati pokazuju da su on i njegovo najbliže rukovodstvo bili na pravom putu. Tim koji pobeđuje ne treba menjati!
", poruka je članova Radne zajednice FK Crvena zvezda.

Podršku Svetozaru Mijailoviću potpisao je 91 član Radne zajednice, a u poruci članovima kluba dodaje se da u što većem broju izađu na izbore i učestvuju u radu i uspesima Crvene zvezde.

Podsetimo, izbori za predsednika kluba raspisani su 15. novembra na 57. sednici Upravnog odbora FK Crvena zvezda, a članovi će tokom trodnevnog perioda moći da glasaju na biračkim mestima, u prostorijama određenim od strane Izborne komisije i putem elektronske pošte sa imejl adresa verifikovanih od strane Službe za članstvo FK Crvena zvezda.

Izbori za predsednika FK Crvena zvezda biće održani 8, 9. i 10. decembra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 05.12.2018
16:44

On imai moju podrsku kao i podrsku svih pravih Zvezdasa.