Radin se oprostio od saigrača emotivnom porukom

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 26.02.2018.
14:02
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler aktuelnog šampiona Srbije Milan Radin oglasio se oproštajnom porukom nakon što je realizovan transfer u Aktobe.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Manje od nedelju dana nakon što je Partizan ispao iz Lige Evrope odlučeno je da se realizuje još jedan odlazni transfer.

Defanzivni vezista Milan Radin (26) karijeru nastavlja u kazahstanskom Aktobeu, a danas se oproštajnom porukom obratio saigračima i navijačima.

"Kada sam dolazio u Partizan nisam znao da ću toliko zavoleti klub i među igračima steći prave prijatelje. I kada je bilo teško i nisam igrao uvek sam imao osmeh na licu jer mi je njihova podrška beskrajno značila. Samo uz tu energiju koju svi imamo uspeli smo da osvojimo duplu krunu i da posle 12 godina izborimo nokaut fazu Lige Evrope! Ali kako u životu to obično biva u jednom trenutku kada dođete do vrha putevi moraju da se razdvoje, a vi da nastavite dalje!", kazao je Radin.

Novosađanin će posle godinu i po dana u Humskoj karijeru nastaviti u kazahstanskom premijerligašu.

"Hvala beskrajno mojim saigračima koji su uvek bili uz mene i sa kojima sam se i radovao i tugovao, svim navijačima čiji nas je aplauz nosio do duple krune i Lige Evrope, stručnom štabu, trenerima i svima koji vole Partizan i bili su iz nas i jesu i dalje! Momci, samo hrabro, šampionski!", poručio je Radin.

Braneći boje Partizana u prethodnih godinu i po dana Milan Radin je upisao 31 nastup u svim takmičenjima i u svoju radnu biografiju dodao "duplu krunu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tabarnak
Monday, 26.02.2018
16:40

kod Djukica nema rotacija.. Mali Djole Jovanovic trune na klupi dok se Ozegovic gica po terenu i loptu ne zna da udari.. titula je skoro pa izgubljena, izlet u evropi zavrsen, zasto se Djoletu ne da sansa? mislim da nas nece razocarati.

avatar
Monday, 26.02.2018
18:49

Ima rotacije, ali na pogresnim mestima.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Monday, 26.02.2018
21:50

Ima rotacije, ali na pogresnim mestima.

avatar
Matara
Monday, 26.02.2018
16:31

Najveca greska uprave. Djukic i dalje sa filozofijom da ce Zdjelar nositi igru posle 2 treninga. A covek koji je tu vise od godinu dana koji da je borbenost,ume da igra fudbal, ne manekenise se kao neki po terenu. Ali ocigledno nama trebaju neki koji ce da se vuku po terenu i gledaju da se prodaju sto pre.

avatar
simbadlija1988
Monday, 26.02.2018
15:34

bravo jos jedan odlican posao uprave koja prosto gura nase igrace u dobre klubove za velike pare

avatar
Monday, 26.02.2018
15:04

Hvala ti i srecno, jabuko sa grane, bio si i previse (ti) dobar za nas!