Radikalna odluka, Lalat traži razumevanje FSS!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.05.2019.
11:18
Izvor: Sportske.net

Strateg Radničkog iz Niša Nenad Lalatović odlučio se za radikalnu meru i zatražio odgovorne ljude iz FSS da imaju razumevanja za njegov postupak.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Još uvek su ljubiteljima fudbala u svežem sećanju scene sa konferencije za medije nakon utakmice 21. kola Super lige Srbije između Napretka i Radničkog.

Trener gostujućeg tima Nenad Lalatović burno je reagovao na jedno od pitanja portparolke Napretka, a zatim su usledile nemile scene.

Zbog svega što se dešavalo na pomenutoj konferenciji za medije Nenad Lalatović je doneo odluku da se više nikada ne pojavi u pres sali FK Napredak.

Lalatović je od nadležnih organa FSS zatražio da imaju razumevanja za takvu odluku, pošto će umesto njega na konferenciji posle današnje utakmice govoriti neko od pomoćnika.

Fudbaleri Napretka i Radničkog sastaće se od 16 časova u okviru 36. kola Super lige Srbije. Utakmica nema rezultatski značaj pošto je Radnički već overio drugo mesto na tabeli, a Napredak ne može do pozicije koja vodi u Evropu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 11.05.2019
12:27

On već ima prekršaje za doživotno udaljavanje iz fudbala, a još je on taj koji nešto traži od FSS. Kakav FSS to je savez crvene zvezde.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 11.05.2019
13:15

Sva u Srbiji je Zvezdino. Nekom je Srbija majka, a nekom maceha.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 14.05.2019
00:01

Jeste, osnovana je u 32. zagrebackoj Diviziji. Srbija ce vam zauvek biti maceha.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 13.05.2019
22:01

zvezda hrvatska, nikad Srbija!