Rad se oglasio saopštenjem uoči poslednjeg kola - Apel Sudijskoj komisiji

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.05.2018.
09:30
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

''Građevinari'' juče savladali Zemun, ali i dalje strepe kada je u pitanju opstanak u Superligi...

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Kolo pre kraja, Rad ima tri boda više od Bačke koja je u zoni ispadanja, ali tim sa Banjice očekuje teško gostovanje u Ivanjici, protiv još jednog od direktnih konkurenata u borbi za opstanak, ekipe Javor Matisa.

Uoči ovog dvoboja, u Fudbalskom klubu Rad žele pre svega da sve protekne regularno, bez zakulisnih radnji, pa je s tim u vezi klub objavio saopštenje u kojem apeluje na Sudijsku komisiju da delegira arbitre koji svojim odlukama neće ''krojiti'' konačan ishod meča i izgled tabele na kraju tekuće sezone.

Saopštenje FK Rad prenosimo u celini.

''Poštovani,

Kao fudbalska sredina koja je oduvek afirmisala prave fudbalske vrednosti i iznedrila poštovane ambasadore naše države u najvažnijem sportu na planeti, apelujemo na SUDIJSKU KOMISIJU da u poslednjem kolu, u utakmici Javora i Rada, delegira sudije koje neće svojim odlukama uticati na konačan rezultat meča, nego isključivo da učinak jedanaest na jedanaest fudbalera bude odlučujući faktor ko će u niži rang, a ko će i naredne godine biti član fudbalske elite Srbije.

Verujući u iskrenost, čestitost i ispravnost u delegiranju delilaca pravde za meč poslednjeg kola u Ivanjici, kao i u sudijske odluke koje neće privilegovati nijedan tim u četvrtak, naša ekipa će se fokusirati isključivo na zeleni teren i spremnost da kroz vitešku igru i zalaganje svakog našeg igrača, ostvarimo rezultat koji će nam omogućiti da i sledeće sezone budemo članovi istog ranga takmičenja.

Srdačan pozdrav,

FK Rad, Beograd''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RG VILI
Monday, 14.05.2018
09:34

Gospodski manir Fk Rad! Daj boze da sve bude posteno,ali je tesko jer je tu tvorzin pulen Mrakic. Sudice vam Grujic ili Vujovic. Obradovic juce napravio novu bravuru pa verovatno ce biti poslat na Karibe da se odmori!